Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18981773 www.bgdnes.bg

Гришо баджанак със звезда от Висшата лига

Бившето му гадже Мадалина е в афера с Рубен Диаш, редят слуховете

Мадалина Геня смени Григор Димитров със звезда от Висшата лига. Според слуховете на Острова знойната румънка има афера с футболиста на "Манчестър Сити" Рубен Диаш.

Двамата все още са в начален етап на отношенията си и не ги разкриват. Все пак в специализираните страници в социалните мрежи флиртът им е разкрит от наблюдателни фенове. Преди две седмици Мадалина си качи няколко сторита от Манчестър, без да споменава защо е там. Посещението й учуди голяма част от феновете на румънката. В една от страниците фен на "Сити" написа, че е видял Мадалина да влиза в апартамента на Диаш заедно с него.

Реклама

Геня и Димитров са разделени от повече от година. Връзката им продължи едва няколко месеца, макар страстта между тях да бе видима. Нито един от двамата до момента не е показал да има нов човек до себе си. Едва наскоро Мадалина разкри малко повече за края на отношенията си с Григор.

"Каквото се случи, то се случи, а каквото имахме да казваме, ние го споделихме в изявлението си в социалните медии - заяви актрисата и модел. - Просто няма какво повече да добавя. Никога не говоря за бившите си приятели. За мен тази връзка е затворена страница, Григор беше шест години част от моя живот и не бих си позволила да обсъждам отношенията си с него. Но едно мога да кажа със сигурност - не храня лоши чувства към него, това трябва да се знае, защото се изписаха доста неверни неща и медиите бяха залети с измислици."

Дали обаче Мадалина ще намери спокойствие в любовта с Диаш? Играчът на "Сити" е известен плейбой. Последната му връзка бе с риалити звездата Арабела Чи. Сексапилната блондинка, която стана известна с участието си в "Островът на любовта", не успя да го задържи. Двамата бяха заедно около половин година. След това се появиха информации, че португалецът си пада по актрисата Даниела Мелхиот. Сънародничката му участвала в множество хитови филми, включително "Пазители на галактиката 3" и "Отряд самоубийци". Тези слухове така и не намериха потвърждение, а сега наред е Мадалина. Предстои да разберем дали Геня ще успее да обуздае плейбоя, или всичко между тях ще е краткотрайна афера.

Четете още

Палавница! Бившата румънка на Гришо с разкъсана блузка (СНИМКИ)

Палавница! Бившата румънка на Гришо с разкъсана блузка (СНИМКИ)

ДРАМА! Бившата на Гришо задържана на летище

ДРАМА! Бившата на Гришо задържана на летище

Мадалина лови заместник на Гришо на италиански остров

Мадалина лови заместник на Гришо на италиански остров

Мадалина си призна: В последните 5 години съм била само с Гришо

Мадалина си призна: В последните 5 години съм била само с Гришо

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама