Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18955593 www.bgdnes.bg

Синът на шефа на "Златният Орфей" - Генко Генов, се ожени

Райчин Генов взе любимата Яна, шафери бяха двете им деца - Мона и Ради

"Горчиво за нас! Щастливи сме!" Това сподели красивата младоженка Яна, която официално стана жена на Райчин Генов. Генов е син на покойния шеф на "Златният Орфей" - Генко Генов.

Генов от години е с красивата дизайнерка на плетени облекла, но чак сега се реши на сериозната крачка да предложи брак и с любимата да сложат подписи в гражданското.

Реклама

Свидетели на любовта на двамата станаха децата им - Мона и Ради.

"Много съм щастлива, разбира се, като баба. И много съм горда от внуците", с усмивка сподели жената на Генко Генов - Дариана, която се старае винаги да помага на младите. По цял ден тя спортува с внука и навърта километри на бърз ход. "Четири пъти в седмицата водя Ради на тренировка по баскетбол. Изминавам километри, което ме поддържа в прекрасна форма. А другата внучка не я придружавам никъде, защото е голяма", казва Дари. Освен син Райчин тя има и дъщеря - Блага, която също не е сключвала граждански брак, но пък житейският й партньор също се харесва на Дариана.

Тя пояснява, че още не се е отказала най-престижният ни фестивал да бъде възстановен. Дариана Генова призна още, че изчаква "стабилизиране на положението в България" и започва да прокарва идеята за възстановяване на феста легенда. "То трябва и подходящо място да се избере. Трябва да е романтично, какъвто едно време бе Слънчев бряг. Да могат зрителите да идват със съответното настроение, с подходящи облекла, а не по гуменки", сподели вдовицата на Генов.

Преди време бизнесмени я засипвали с предложения "Златният Орфей" да се провежда сред декорите на някоя планина. "Това е трудно, защото хората трябва да се изкачват, ще са с туристически дрехи и едва ли ще се намерят толкова хотелски места за петте дни на фестивала", преценила е Дариана Генова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама