Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18954078 www.bgdnes.bg

Вижте каква красавица е щерката на треньора Илиан Илиев

*Скоро ще навърши 29

*Бившата футболистка Марияна е най-голямата фенка на брат си, който рита в ЦСКА-София

Най-сексапилната футболна щерка е Марияна. Тя е дъщеря на националния селекционер и треньор на "Черно море" Илиан Илиев. През ноември красавицата ще отпразнува своя 29-ти рожден ден. "България Днес" видя, че Марияна е най-голямата функа на своя брат Илиан-младши. В момента той рита за ЦСКА-София. Нещо повече - беше единствения българин в състава при победата с 1:0 над "Берое" в събота.

Реклама

Чаровницата всъщност много добре разбира играта, защото е бивша футболистка. Илиева риташе топката в женския тим на "Варна". Впоследствие тя се пренасочи към ученето и завърши хотелиерски мениджмънт в университет в Нидерландия. Красавицата живя няколко години в Страната на лалетата, но вече си е обратно у дома.

"Човекът, който е винаги до мен - сестра! Благодаря ти, че винаги се грижиш и вярваш в мен! Обичам те", споделя за нея брат й Илиан.

Селекционерът на България пък винаги е бил баща за пример и затова е спечелил уважението на децата си. Двете му отрочета не изпускат празник, в който да не са заедно с татко си и с майка Юлия.

"Най-важното ми постижение в живота и най-стабилната опора е моето прекрасно семейство. Със съпругата ми Юлия възпитахме добре децата си. Те сами ще търсят реализация в живота, но аз се радвам, че се изградиха преди всичко като добри хора", признава треньорът Илиев.

Четете още

Илиан Илиев избра ЦСКА пред баща си

Илиан Илиев избра ЦСКА пред баща си

Илиан Илиев става почетен гражданин на Варна

Илиан Илиев става почетен гражданин на Варна

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама