Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18948821 www.bgdnes.bg

Божана Кацарова си купи пентхаус в центъра на София

Лично ръководи къртенето и хамалите 

Със стар мезонет в центъра на София се е сдобила кулинарката

Звездната кулинарка Божана Кацарова се хвали с новата си покупка - пентхаус в центъра на София. Отраканата готвачка решава сама да захване ремонтите и да управлява как да си оправи големия апартамент.

Брюнетката решава да сподели целия си път на трансформация на апартамента, който не си е променил вида от десетилетия. Именно заради това бохемката нарича апартамента си "Бабушка пентхаус". "Къртене, бетон, канали, мухъл и един пропадащ таван ме делят от заветния "дом на мечтите". За всички, които са в подобна ситуация, хора, разбирам ви. Тук ще споделям подробно кое какво, колко и кой", споделя победителката от третия сезон на "Мастършеф".

Реклама

Риалити участничката разбива стереотипите и се захваща да оправя нещата в свои ръце. Управлява внимателно дейността на къртачите и постоянно наблюдава какво правят. Това занимание изглежда досадно, но Божана изпитва голямо удоволствие от този процес.

Колоритната личност освен хамалски работи прави и проектантските - мери с ролетка, чертае и мъдри какви интериорни решения да направи.

Отраканата готвачка показва как трябва да обезпаразитява дома си. "Все още държа високи нива ентусиазъм и позитивна нагласа... Дори към дървениците и техните яйца", пише провокативната фурия в кухнята.

Тези дни Божана често се появява пред камера с популярни личности, с които да пробват нови рецепти, но се забелязва, че кухнята студио няма достатъчно място за разрастващата се работа. Явно скоро ще видим шеф Кацарова да има нов плот за по-мащабни проекти.

Четете още

Божана Кацарова и Ивка Бейбе си сравниха бомбите

Божана Кацарова и Ивка Бейбе си сравниха бомбите

Божана Кацарова готви гола

Божана Кацарова готви гола

Готвачката Божана: Изпих си наградата от "Мастършеф"

Готвачката Божана: Изпих си наградата от "Мастършеф"

Готвачката Божана скочи на "Капките"!

Готвачката Божана скочи на "Капките"!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама