Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18947787 www.bgdnes.bg

Ето я Радина Кърджилова с новото й гадже, спретнаха си скандал на улицата (Снимки)

Бившата на Динката вече не крие връзката

Актьорът Пламен Димов също има неуспешен брак зад гърба си и дете

Тежка разпра на улицата си спретна Радина Кърджилова със сочения за новото й гадже - Пламен Димов. Актрисата и колегата й, за когото се твърди, че има връзка с чаровната звезда, са запечатани от екип на "България Днес" из улиците на София в епицентъра на конфликт между двойката.

Радина държи сметка на Димов за нещо, а спряганият за заместника на Деян Донков в леглото на чаровната Кърджилова й се обяснява. Двамата дори спират разходката си, докато се изяснят. А спорът им изобщо не е кратък, тъй като прекарват няколко минути в шикалкавене.

Реклама

Каква е причината за напрежението между тях, не е ясно, но за първи път най-одумваната двойка не само в актьорските среди, ами изобщо у нас, са заснети заедно на едно място.

Слуховете, че между Радина и колегата й Пламен гори емоционален пламък, тръгнаха преди близо месец. Самият Димов отказва какъвто и да е коментар по темата, а снимките още повече подклаждат твърденията, че точно младият актьор е сменил Деян Донков в леглото на Кърджилова.

Както е известно, в разгара на лятото стана ясно, че Динката и Радина вече не са заедно. Тогава конкретна причина не бе назована от актьорите.

"Причините за една катастрофа не са само у единия!", каза тогава Донков, допълвайки, че дългогодишната му половинка е много красива, но "с красотата се свиква".

Пак според слуховете именно заради Пламен Кърджилова изоставя звездата от Народния театър Донков. Соченият за нов на Радина също е разведен - и Пламен има дете, което е на 3 години, колкото малкия син на Радина. Момчето е родено точно 3 седмици преди Йоан. Актьорът не живее дълго с майка му, развеждат се много скоро след раждането.

С Пламен Радина се познава открай време. Двамата са колеги от Народния театър. Играят в куп постановки заедно, като най-често са на сцената във "Венецианският търговец" на Шекспир.

Реклама

Наскоро Радина посети града на любовта - Париж, но с кого е в "столицата на любовта" не показа. С оглед на кадрите, които тя качи тогава в интернет, едва ли е била сама. Радина се показа от ресторанти и заведения, а на масата има повече от една чаша и прибори. Това още повече подхрани слуховете, че до нея има нов мъж в живота и това навярно е точно колегата й Пламен Димов.

Деян Донков:

Получих много рани. Онези, които лъжат, не знаят какво вършат 

"Получих много рани. Онези, които лъжат, не знаят какво вършат."

Това каза Деян Донков, държащ икона на Исус Христов.

Най-вероятно актьорът визира Радина за раните. Двамата бяха заедно 13 години, а плод на любовта им са синовете им Христо и Йоан.

"Иконата я чакам от 2 г. Рисувана с много молитви и пост. Иконата е от мед, минерали, все материали от майката земя. Аз съм в сходно душевно състояние. Получих много рани и благодаря за тези рани, защото те не възкресяват и извисяват. От високото не виждам и не чувам онези, които предават, слугуват на клевети, лъжи, суета и прочие. Затова Той (б.р. - Исус) е казал прости им, Господи, те не знаят какво вършат", завърши Донков.

Четете още

Радина Кърджилова става Медея

Радина Кърджилова става Медея

Радина забрави за Деян, отиде в Париж. Има ли някой друг с нея? (Вижте снимките в публикацията)

Радина забрави за Деян, отиде в Париж. Има ли някой друг с нея? (Вижте снимките в публикацията)

Радина Кърджилова разпръсква сексапил и свобода след раздялата си с Деян Донков

Радина Кърджилова разпръсква сексапил и свобода след раздялата си с Деян Донков

Радина Кърджилова честити на татко рожденик

Радина Кърджилова честити на татко рожденик

Реклама
Реклама
Реклама