Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18947475 www.bgdnes.bg

Мацките на играчите на "Ливърпул" са най-секси

"Ливърпул" е сред най-успешните клубове в Англия, обичан по цял свят, така че не е чудно, че всички искат да играят за тях. Те не само са спечелили лигата 19 пъти, а са спечелили Шампионската лига шест пъти, но не само футболистите събират погледите - някои от съпругите или приятелките им са даже по-интересни за широката публика.

Заради аурата на клуба и техния емблематичен стадион "Анфийлд" това е мястото, където мнозина искат да бъдат в деня на мача. Ето защо луксозните ложи са пълни с много от зашеметяващите половинки на играчите.

Реклама

Великолепната Фани Гечек е жената на Доминик Собослай. Двамата са се запознали през 2020 г., когато талантливата звезда е играл за "Ред Бул" (Залцбург). 

Красавица от Будапеща също е можело да бъде спортна звезда, но в тениса, тъй като е имала доста успехи като млада и почти е станала професионалист. Вместо това се насочва да учи и е завършила бизнес, като е и модел на непълно работно време.

Сафи Хан е най-известна като приятелка на младежа Къртис Джоунс. 

Успешен модел, тя има договор със световна марка и се появява в различни модни снимки. Джоунс и Сафи започнаха да се срещат през 2019 г., но пазеха романса си в тайна в социалните медии. Но през месец май тази година стана ясно, че тя е бременна и повече не може да увъртат.

Емилия Скарлет има романтична връзка с крилото Харви Елиът, въпреки че противоречиви източници твърдят, че двойката се е разделила. 

Тя стана модел през 2018 г. и днес е в същата агенция като Сафи Хан. Красивата блондинка беше свързвана за първи път с Елиът през 2021 г. и се твърдеше, че той е носил нейната лента за коса на терена неведнъж.

Лучия Брамани е описвана от футболните фенове като "най-красивата жена в света". Моделът натрупа над 150 000 последователи в социалните мрежи, където споделя бляскавия си начин на живот. 

И да, омъжена е за новото момче в отбора Федерико Киеза. В миналото тя призна, че не е футболна фенка.

Скандал избухна миналата година, когато бившата приятелка на Алексис Мак Алистър - Камила, обвини Айлин Кова, че е избягала с нейния мъж. Според информациите той е зарязал бившата си партньорка заради Айлин, най-добрата й приятелка. Мак Алистър и Айлин бяха видени заедно наскоро, докато присъстваха на сватбата на Лаутаро Мартинес в първото им публично излизане заедно. 

Те позираха, докато се усмихваха и смееха заедно - което накара Камила да се почувства като намушкана в гърба, което тя разкри в южноамериканско телевизионно шоу.

Четете още

Ливърпул трепне по красивата Лучия

Ливърпул трепне по красивата Лучия

Хелън залюби бивш футболист, вижте кой е
Хелън залюби бивш футболист, вижте кой е

Хелън залюби бивш футболист, вижте кой е

Реклама
Реклама
Реклама