Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18933560 www.bgdnes.bg

Елена Кристиано блести на прием в ресторант ADOR на хотел InterContinental advertorial icon

Звездното италианско парти по случай новия брой на луксозното списание Code Life събра стотици гости

Престижният ресторант ADOR на хотел InterContinental стана домакин на едно от най-бляскавите събития на сезона – ексклузивно италианско парти, организирано от модната визионерка Елена Кристиано и списание Code Life.

Поводът беше представянето на новия брой на луксозното издание, посветен на магията и стила на Италия. Но това беше само началото на една незабравима вечер, изпълнена с шик, елегантност и истинска dolce vita.

Гостите, истинско съзвездие от светския небосклон – пристигаха един след друг, всеки внасяйки своя собствен блясък към вечерта. Сред тях се открояваха Н. Пр. Джузепина Дзара, посланик на Италия в България и претендентките за титлата Lady Universe 2024. Модният експерт лорд Евгени Минчев, телевизионната звезда Мария Силвестър и уважаваният проф. Любомир Стойков бяха само част от ВИП гостите, които превърнаха вечерта в истински спектакъл на стила и изискаността.

Домакинята и собственичка на Christian of Roma - Елена Кристиано, беше въплъщение на истинския италианския шик в зашеметяващ тоалет на Dolce & Gabbana – същият, с който грациозно краси кориците на новия брой на сп. Code Life. Нейният избор не само подчерта темата на вечерта, но и затвърди репутацията ѝ на неоспорима модна икона.

Въздухът трептеше от звуците на един от най-известните бендове на Италия Scialapopolo di Capri Gruppo Folcloristico, чиито горещи ритми и страстни италиански мелодии пренесоха гостите на слънчевите брегове на Капри. Изисканото просеко се лееше, докато гостите се наслаждаваха на кулинарни шедьоври, вдъхновени от богатата италианска кухня.

Декорацията - изпъстрена с ароматни лимони и свежа зеленина, създаваше усещане за средиземноморска градина, превръщайки ресторант ADOR в истински оазис насред София.

А партито, което беше не просто празник на италианския начин на живот, съчета много стил и страст. За няколко вълшебни часа, гостите имаха възможността да се потопят в атмосферата на истинска италианска dolce vita, оставяйки незабравими спомени и копнеж за още.

 

Реклама
Реклама
Реклама