Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18929078 www.bgdnes.bg

Ангел от "Игри на волята" в опасна близост с изкушението Денислава

Не само Новак Джокович умее кръшните ритми 

Ангел Русев се засича в дискотеката с Денислава от "Игри на волята" 

Четирикратният европейски и веднъж световен шампион по щанги Ангел Русев купонясва на чалга, видя "България Днес".

Роденият в Русе спортист разпуска в дискотека в Студентски град в столицата, като любопитното е, че в момента зрителите могат да го гледат в риалитито "Игри на волята". Предаването за издръжливост по Нова телевизия беше заснето през лятото и вече е приключило и затова Русев може да бъде видян на дестинация, различно от арената на битките върху морския плаж. Ангел е част от отбора на "Силните", които в последния момент успяха да се преборят за участие в тв предаването.

Реклама

В чалготеката щангистът се забавлява на кръшни ритми, точно както преди дни направи световната тенис звезда Новак Джокович. Попфолкът е любима музика не само на талантливи българи, но и на чужди звезди, които гостуват у нас и предпочитат точно този стил за разпускане в нощния живот.

Случайно или не, Русев се засича в дискотеката с друго емблематично лице от "Игри на волята". Сексапилната Денислава беше една от най-ярките участнички в миналия сезон и продължава да трупа популярност дори и след края на предаването. Двамата се срещат в нощното заведение и запечатват момента със снимка, на която са гушнати. Ангел се снима и с диджея на заведението, който също видимо се радва на присъствието му. За доброто настроение на посетителите се грижи дългокраката и сексапилна фолкпевица Лидия, която избухва с най-големите си хитове.

"Четвъртата титла е най-ценна за мен, защото бях в моята държава и показахме, че ние, българите, сме силни. Наистина беше много по-приятна титлата, когато всички са до нас. Когато успееш, се чувстваш мотивиран от тези неща, всичко зависи от това какво ще се случи на самото състезание", каза Русев, след като стана за четвърти път европейски шампион в категория до 55 килограма, и то на състезание в София.

В първите епизоди на "Игри на волята" щангистът е представен в положителна светлина, като съотборниците му са впечатлени от силата му сам да извади гигантски дънер от пясъка, както и че не влиза в конфликти с останалите участници. Във визитката му преди старта на риалитито стана ясно, че Ангел не може да плува, което е от огромно значение в това състезание. Русенецът обеща, че ще тренира и с помощта на плувкинята Виктория от неговия отбор ще стане торпедо във водата.

Четете още

Първи номинирани в "Игри на волята"! Вижте кои са те

Първи номинирани в "Игри на волята"! Вижте кои са те

ПЪРВИ ИСКРИ в "Игри на волята"! Нападнаха богаташко синче за мързел и мрънкане

ПЪРВИ ИСКРИ в "Игри на волята"! Нападнаха богаташко синче за мързел и мрънкане

Първа елиминация в "Игри на волята"

Първа елиминация в "Игри на волята"

Любовен триъгълник в "Игри на волята"

Любовен триъгълник в "Игри на волята"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама