Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18921990 www.bgdnes.bg

Мацки нападнаха Валери Григоров на партито на Би Ти Ви

Красиви момичета обградиха каскадьорът Валери Григоров на партито за новия сезон на Би Ти Ви. Красавецът, син на шампионката по стрелба Мария Гроздева бе в компанията на приятели, но девойките не го изпуснаха от очи до края на купона.

Лицата на bTV Златимир Йочев и Мария Църцарова, Виктория Петрова и Юксел Кадриев, Лиляна Боянова и спортната редакция на телевизията пристигнаха първи на купона.

Реклама


Продуцентът Нико Тупарев бе със съпругата си Катя, в приятелската компания на медийните шефки - Моника Станишева и Венелина Гочева.

Почти всички настоящи и бивши звезди на bTV вдигнаха наздравица за новия сезон - Деси Стоянова, мастършефовете Илиян Кустев и Явор Сарафов, участнички от последния сезон на предаването "Ергенът" се радваха като деца и подскачаха на песните на Керана.

Самата тя в цялата си прелесна усмивка се появи под ръка с приятел и думите: "О, разбира се, че искам да се снимам с хората". Водещата на "Коя е тази песен?" изпя едни от най-големите си хитове, а веднага след нея глас извиси варненката Дара. С черните си очила и футуристично облекло, тя напълно отговори на дрескода на събитието - "Ти, в бъдещето". 

В сребристи рокли и сака се появиха и водещите на "Преди обед" - Франческа Папкала и Зейнеб Маджурова. 

Водещата на новините Лиляна Боянова бе в компанията на гаджето си - колегата й Николай Пенчев, противно на писанията, че двамата повече от година не са заедно.


Краси Радков пък пристигна в компанията на съпругата си Станислава, и двамата в отлична форма. Те са водещи на предаването "Бягство към победата".
Грандиозното начало на купона бе дадено от главния изпълнителен директор на медията Ралф Бартолайт, а след словото му започнаха лудите танци.

Четете още

Франциска Йорданова и Томас Папкала празнуват 13 години от сватбата

Франциска Йорданова и Томас Папкала празнуват 13 години от сватбата

Водещият на "Преди обед" Петър Дочев обядва сам, не сваля очилата (Папарашки снимки)

Водещият на "Преди обед" Петър Дочев обядва сам, не сваля очилата (Папарашки снимки)

Реклама
Реклама
Реклама