Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18812235 www.bgdnes.bg

Подариха къща на Пeтя Дикова

Домът в Рударци от мъжа й Илиян Любомиров вече е готов

Петя Дикова ще отглежда двете си момчета в просторна къща в пернишкото село Рударци. За разлика от други известни личности, които живеят в селото и се фукат с имотите си там, наследничката на Аня Пенчева предпочита да не парадира с новия си имот.

Телевизионерката, която ще прави интервюта в интернет за новото издание на "Гласът на България", получи дома като подарък за своя 37-и рожден ден от мъжа си Илиян Любомиров през 2021 година.

Реклама

Тогава рекламистът и поет Любомиров показа и къде ще си строят къща, за да бягат от шума в столицата, и сподели: "Момичето, което осмисля дните ми, днес има рожден ден. Затова с момчетата ни я заведохме на тази поляна, където ще си построим къща, живот и здраве. И няма да ми стигнат дните да я обичам, да й се възхищавам и да правя и невъзможното, за да го доказвам.

"Петя, благодаря ти, че те имам", бе словоохотлив поетът.

Три години по-късно Петя вече е новодомка, но двамата с мъжа й пазят любовното си гнездо от любопитните очи. Все пак щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков се изпусна за семейната им къща наскоро, като си спомни: "Като малка мечтаех да се запозная с принц Хари, той много да ме хареса и да ме заведе на добре познатия балкон на Бъкингамския дворец и там да си махаме с часове. Тя тази мечта можеше и да се сбъдне, но се появи Илиян. Две стихчета, три смешки, един чай по тъмно - и бях негова. Така че сега си махам на воля от тераската на Рударци и ми е много добре".

Къщата в Рударци, в която вече живее Петя, е далеч от "Делта хил" - тузарското място, на което дом имат Ани Салич, Иво Сиромахов, Евгени Димитров-Маестрото, Яна Маринова и други известни българи.

Слави Трифонов също имаше купена земя там, но я продаде още преди да построи своя палат, в който да живее. И с днешна дата Дългия продължава да обитава просторно жилище на бул. "България".

Четете още

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков празнува днес

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков празнува днес

Петя Дикова мечтала за принц Хари, получи Илиян

Петя Дикова мечтала за принц Хари, получи Илиян

Пипи Дикова празнува двоен имен ден

Пипи Дикова празнува двоен имен ден

Съпругът на Петя Дикова бил спасител на плажа

Съпругът на Петя Дикова бил спасител на плажа

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама