Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18761636 www.bgdnes.bg

Гала гали непознато куче, котарак я дере

Водещата за малко да остане без едно око от острите нокти на Баудолино 

Водещата на сутрешния блок на Нова тв Гала се оказа любител и на кучетата, след като досега се знаеше, че обича да гушка предимно котки. Това става ясно от снимки, публикувани от мъжа й Стефан, с когото разпускат в къщата си в местността Щъркелово гнездо над яз. "Искър".

Покрай задълженията по къщата и из двора двамата намират време да се разхождат и из околностите. Разбира се, възрастни хора които живеят там за целия летен сезон, отглеждат и кучета. Животните явно са приятелски настроени и Гала и Стефан не се страхуват, а се познават с повечето от собствениците в района.

Реклама

Водещата на "На кафе" е известна с това, че отглежда котарака Баудолино. Неотдавна самата тя призна, че се е опитвала да прави йога заедно с четириногия си любимец, но той хич не се ентусиазирал за разлика от стопанката си. "Добре се разтегнах, докато Баудолино мързелува", призна самата Гала. Покрай тази случка водещата бе разкрила и че същият котарак едва не й извадил окото. Животинката се опитала да прескача през таблата на леглото, но не успял и в опита си да се задържи впил нокти в лицето на хубавицата. В резултат на милиметри от окото на Гала се отворила дълбока рана, шурнала кръв, а самата тя се уплашила да не остане сляпа с едно око. За щастие, всичко се разминало, само дето тя ходела няколко дни с очила на работа заради посинялото си око.

В началото на лятната ваканция Гала и Стефан наминаха за няколко дни на родното Черноморие, но след това по традиция ходиха и до Франция. Краят на почивката все пак е на "Щъркела", където засушаването също нанася щети по градините. Тази на известното тв семейство не е зеленчукова, а цветна, но и ароматните растения се нуждаят от поливане. Тъй като в местността няма водопровод, Гала, както и други съседи разчитат на сонди, но и те са на последни издихания, та всички сега се молят час по-скоро да завали обилен дъжд.

Четете още

Гала: Исках да работя всичко, но не и да ставам рано

Гала: Исках да работя всичко, но не и да ставам рано

Гала прави йога с котката

Гала прави йога с котката

Гала още търси заместничка на Ромина Тасевска

Гала още търси заместничка на Ромина Тасевска

Гала ИЗБЯГА на нетипична ваканция

Гала ИЗБЯГА на нетипична ваканция

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама