Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18558451 www.bgdnes.bg

Коя коя краде? Ето ги копирачките от хайлайфа

Емануела ли краде визията на Гери-Никол, или двете ползват едно огледало?!

Всеки подражава на някой друг! Дали за тази черта на човешкия характер са чували Николета Лозанова и Александра Богданска, а и други членове от родния "хайлайф"! Влияем се от хората, които ни въздействат, и се опитваме да бъдем харесвани, като започваме да изглеждаме, да се държим или да мислим като някой друг.

На прекаленото копиране не се гледа с добро око. Особено е така в женския свят, но и в този на шоубизнеса. Въпреки че и най-великият артист няма как да не заимства от нещата около себе си, очевадното копиране се гледа най-малко като мързелива работа и липса на креативност.

Реклама

Последното копиране, което лъсна на бял свят, е на една рокля. Облече я не коя друга, а кралицата на инфлуенсърките Николета Лозанова. Снахата на бившия президент на БФС си е нахлузила една дълга лятна леопардова щампа с деколте, което без преувеличаване стига до най-милото й. Без никакви спорове, плеймейтката изглежда секси. Но тя явно не следи добре какво е минало през дигиталния подиум, наречен инстаграм. Преди месеци друга светска звезда беше облякла същата рокля - Александра Богданска. Бившата на Лудия репортер също изглежда феноменално в същата дреха. Това две жени да имат едно и също попълнение в гардероба не е болка за умиране в ежедневния свят, но за инфлуенсърките всичко е на живот и смърт.

Други две мацки, които доста си приличат, особено по летните визии, са Емануела и Гери-Никол. И двете чалгарки обичат да съчетават цветни плитки с бански, вдъхновен от гангстерските визии в САЩ. Варненката обаче е изпреварила Емануела с няколко месеца. Визията със сигурност работи, но ако двете блондинки застанат една до друга, ще бъде доста трудно да се различат.

Още една фолкфурия е популярна с това, че копира външния вид на холивудската звезда Доджа Кет. Казва се Диона. Хванатата с кокаин зад волана певица неведнъж е вметвала, че много се вдъхновявала от американската рапърка. "Аз съм българската Доджа Кет", беше казвала Денислава. Диона си пада по това да има малко по-ексцентрични визии и затова решава да заимства от популярната из младото поколение хип-хоп артистка. Скандалната й фотосесия, в която си е сложила червени камъчета вместо вежди, всъщност е директно копие на идея на Доджа Кет.

Копирачеството в България се оказва, че не е само в рамките на това какъв тоалет ще облечеш, ами какво творчество правиш. Такъв случай е една песен на Преслава - хитовият сингъл "Да гори в любов". Текстово е безцеремонен копи-пейст на парчето на Дуа Липа "Ню Рулс". В лириките се разказва за жена, която си слага нови правила в своя любовен живот, за да не попадне в поредния капан. "Нови правила отсега ще спазвам", пее дори Преслава, превеждайки директно заглавието на творбата на световноизвестната албанка.

Освен копирането от нашите фурии много музикални клипове у нас са директно крадене на идеи. Преди няколко години нашумя инстаграм акаунт, който прави на две стотинки много музикални клипове, които копират работата на други изпълнители по цял свят - в него са включени работите на Кристиян Костов, Дара Екимова, Павел и Венци Венц, Теди Александрова, Ани Хоанг и още много други.

И Холивуд преписва

Всъщност не само българките копират от холивудските звезди. Понякога се случва обратното - тази година същата Дуа Липа лъсна на червения килим за наградите "Оскар" с визия, съмнително наподобяваща на нашата поп певица Мила Роберт - червено кожено яке, покрито със златни топчета.

Според Мила това се оказва просто една случайност, но предполага, че може би екипът й от стилисти са видели и тоалета на нашенката. "Стилистите гледат какво се случва в цял свят, може да са видели и моята визия и да са се вдъхновили, не знам. Само мога да се радвам", споделяла е щерката на Ваня Щерева за случая.

Четете още

Николета се РАЗГОЛИ след раждането, показа пищен балкон от остров Санторини

Николета се РАЗГОЛИ след раждането, показа пищен балкон от остров Санторини

Ники М. нагъна Николета на стената

Ники М. нагъна Николета на стената

Николета и Бербатов на концерт на Васко Василев и Ицо Хазарта (СНИМКИ)

Николета и Бербатов на концерт на Васко Василев и Ицо Хазарта (СНИМКИ)

Николета стопи 10 кила след раждането, тайната ще ви ИЗУМИ

Николета стопи 10 кила след раждането, тайната ще ви ИЗУМИ

Реклама
Реклама
Реклама