Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18498536 www.bgdnes.bg

КРАЙ! Деси Стоянова НАПУСНА "Преди обед" и Би Ти Ви

Едно от най-обичаните, емблематични и усмихнати лица на Би Ти Ви - Десислава Стоянова, ще се раздели официално в петък със зрителите, екипа на "Преди обед" и колегите си от Би Ти Ви в последното издание на предаването за този сезон.

"Прецених, че е дошъл моментът да затворя тази глава от професионалната си биография, за да мога да отделям повече от времето и енергията си на новата си професионална страст - обученията по презентационни и медийни умения, с които се занимавам от няколко години. Приключвам едно телевизионно приключение, изпълнено с много емоции и хиляди искрено споделени истории, за което винаги ще си спомням с вълнение. Беше обогатяващо за мен, вярвам, че е било така и за зрителите, на които благодаря, че бяха неизменно до нас. Благодаря на bTV за шанса и на екипа на предаването за всеотдайността, с която готвехме всеки един от тези 2750 ефира." споделя Деси Стоянова и допълва: „Утре точно в 9:30 ще застана за последен път пред зрителите в ролята на водещ на „Преди обед", а до мен ще бъде Александър Кадиев, точно както беше преди 12 години, когато двамата започнахме да пишем тази телевизионна история. А от понеделник в ефира на bTV ще се излъчва най-доброто от сезон 13, в който имах удоволствието да водя предаването заедно с Петър Дочев."

В продължение на общо 17 години Десислава Стоянова е част от екипа на bTV. От 2002 до 2007 г. тя е репортер в нюзрума на bTV Новините, където се занимава предимно с политическа журналистика, а някои от документалните филми, които създава за bTV Репортерите, са отличени с престижни отличия. През февруари 2012-та става водеща на „Преди обед". В следващите 12 години всеки делничен ден на живо в ефир, рамо до рамо с Александър Кадиев, а в последствие и с Петър Дочев, тя се превърна в любима водеща на стотици хиляди български зрители и заедно с екипа зад кадър изведоха предаването до изключително висока гледаемост в часовете преди обяд.

Четете още

Деси Стоянова с над месец ваканция

Деси Стоянова с над месец ваканция

ТВ водещата Деси Стоянова БЯСНА за пътя към морето, ИЗБУХНА с думи за...

ТВ водещата Деси Стоянова БЯСНА за пътя към морето, ИЗБУХНА с думи за...

Деси Стоянова кара колело на работа

Деси Стоянова кара колело на работа

Деси Стоянова яхна кемпер за Гърция

Деси Стоянова яхна кемпер за Гърция

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама