Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18446364 www.bgdnes.bg

Бомба! Светлана Гущерова има нов мъж

Малко преди Коледа 2022 година

Моделката отново обмисля да разтрогне официално брака си, нарича съпруга си "измамник", изпратила е децата си в Правец

Светлана Гущерова има нов мъж, научи само и единствено "България Днес"!

От няколко дни плеймейтката има интимни отношения със столичен бизнесмен и не се прибира в двете стаички, които с все още официалния й мъж Християн са наели на столичния бул. "България". Наемът за двете малки помещения не е плащан от 6 месеца и вероятно собственикът скоро ще изгони фамилията.

Реклама

Междувременно Светлана е изпратила четирите си деца в къща в Правец, която е наета срещу 2000 лева на месец, разкриха източници на "България Днес". Не е ясно как са подсигурени средствата, тъй като напоследък Гущерова се опитва по всякакъв начин да си набави финансови постъпления.

От известно време плеймейтката и Християн си продават дрехите на известни марки, за да припечелят някой лев. Освен това Светлана рекламира, че има магазин за парфюми, което според нашите източници не отговаря на истината. Всъщност майката на 4 деца препродавала парфюмите и печелела по 10-15 лева на бройка. Изкараните пари доскоро Светлана и Християн веднага профуквали или за тузарски аксесоари, или за излизания по заведения, или за купони с алкохол.

В същото време стана ясно, че Гущерова е поискала развод от Християн Гущеров. Това се случва през 2022 година малко преди Коледа, но до раздяла така и не се стига. Това научи "България Днес" от свои източници в Бракоразводната колегия към Софийския районен съд. Каква е била причината плеймейтката да иска да се разведе със съпруга си, за момента няма яснота.

В момента моделката отново обмисля да подаде документи за развод, казват близки до нея. Вчера Гущерова отново взриви мрежата с ново стори в инстаграм, в което с текст разказва истината за раздялата им с Християн. Плеймейтката го определя като "измамник" и пише следното за него, като го отбелязва и оставя послание за момичетата: "Скъпи момичета, искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит - никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. За съжаление някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят. Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви. Искам да ви разкажа за моя собствен опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и за дълговете, които той натрупа. Важно е да помните, че не всички мъже са такива. Но е от съществено значение да бъдете бдителни и да не се доверявате на сляпо. Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация. Вярвам, че споделянето на моята история може да ви помогне да вземете по-информирани решения и да се предпазите от подобни преживявания."

Източници на "България Днес" разкриха, че Гущерова много добре е знаела, че в семейството няма никакви пари, и твърденията й в сторито, че е била измамена, не отговарят точно на истината.

За да стигне до тези тежки обвинения, на Светлана явно й се е насъбрало повечко. Хубавицата е обмисляла да се раздели с Християн още преди две години, но заради децата в крайна сметка все пак се е отказала. В началото на декември 2022 година Гущерова подава документи за развод. Съдът определя първо заседание по делото за средата на месеца. Магистратите дават насоки на красавицата и й обясняват какви документи трябва да предостави пред съда. В крайна сметка заседанието така и не се провежда. Светлана не представя нужните документи и малко преди Коледа моделката оттегля молбата си за развод.

Реклама

Твърди се, че тогава съпругът на Гущерова й е дал обещание да тръгне по нов път и заради децата им тя решила да не се разделят. По-късно нещата отново се върнали в старото си русло, което в крайна сметка довежда до сегашната ситуация.

Хора от обкръжението на Гущеров са силно притеснени за него, тъй като напоследък бил много депресиран и не знаел как да излезе от изключително заплетената ситуация. Един от най-големите му страхове бил да не бъде напуснат от Светлана, а точно това се случило.

Четете още

Светлана Гущерова каза ИСТИНАТА за Християн: Ти ме измами и ограби!

Светлана Гущерова каза ИСТИНАТА за Християн: Ти ме измами и ограби!

Гущерови разиграват цирк заради парите на тати

Гущерови разиграват цирк заради парите на тати

Светлана Гущерова: В ПЕТЪК В 12 Ч ще кажа цялата истина за мен и Християн

Светлана Гущерова: В ПЕТЪК В 12 Ч ще кажа цялата истина за мен и Християн

Шок! Светлана викна полиция на Християн, притеснявал я

Шок! Светлана викна полиция на Християн, притеснявал я

Реклама