Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18371353 www.bgdnes.bg

БТВ с 4 нови предавания, вижте кои са

Четири от най-успешните телевизионни игри в историята на световните формати дебютират в България през 2024 в ефира на Би Ти Ви
Забавните топ предавания "Коя е тази песен?", "Помниш ли текста?", „Колко ми даваш?" и „Кажи честно" разширява портфолиото на медията от развлекателни програми за цялото семейство.

„Коя е тази песен?" (Name That Tune) е американска телевизионна музикална игра, създадена през 50-те години и реализирана до сега в над 27 държави на 4 континента. Собственост на Prestige Entertainment, първото по рода си оригинално музикално шоу е перфектна смесица от носталгия и попкултура, в което участниците трябва да отгатнат заглавията на песни въз основа на няколко ноти, изпълнени от група на живо. Двама играчи се борят в няколко кръга. За да се включат в играта, те трябва да познават, помнят и разпознават песни от всички жанрове и десетилетия. За да спечелят, участниците трябва да победят съперника си с бързина и да отгатнат правилните песни в поредица от игри.

Реклама

„Помниш ли текста?" (Don't Forget The Lyrics) е безспорен хит сред музикалните предавания от момента на своето създаване през 2007г. Създадено от Джеф Аплоф, то е реализирано в различни версии в над 25 държави по света, сред които САЩ, Великобритания, Китай, Франция, Италия, Испания, Индия и други. "Помниш ли текста?" е модерна класика, в която участниците трябва да пеят хитови песни и да допълват липсващите текстове. За целта, играчите трябва да избират парчета от различни жанрове и десетилетия, от утвърдени хитове до свежи нови версии.

„Колко ми даваш?" (Guess My Age) е най-успешното гейм шоу от създаването си през 2016г. Форматът е реализиран в 18 държави в света, с над 2 500 излъчени епизода, над 5000 участници и 15 000 „непознати". В хитовото предаване "Колко ми даваш?" има възможност да се спечелят големи суми, следвайки едно единствено правило – да назоват точната възраст на напълно непознат човек! Във всяко издание на играта двойка участници трябва да познаят в рамките на няколко кръга възрастта на 6-а напълно непознати за тях реални хора като за целта разполагат с няколко жокера.

"Кажи честно" (To Tell the Truth) е телевизионна игра, в която жури от четирима души се изправя срещу отбор от трима участници. И тримата състезатели твърдят, че са едно и също лице, но само един от тях е истинското и според правилата на играта той трябва да казва истината през цялото време. При задаването на въпроси на участниците журито се опитва да определи кой от тях е истинският човек. Забавлението в шоуто е гарантирано, тъй като участниците в "Кажи честно" работят в екип, опитвайки се с различни методи да надхитрят журито, което работи индивидуално, за да определи търсения човек.

Четете още

МИСТЕРИЯ В БТВ! Сашо Кадиев прекъсна "Кой да знае"

МИСТЕРИЯ В БТВ! Сашо Кадиев прекъсна "Кой да знае"

НЕВИЖДАН ГАФ! Спортен журналист ИЗНЕВЕРИ на Бланка Влашич пред цяла Хърватия (ВИДЕО)

НЕВИЖДАН ГАФ! Спортен журналист ИЗНЕВЕРИ на Бланка Влашич пред цяла Хърватия (ВИДЕО)

ВНИМАНИЕ! Летящи хлебарки превземат Гърция

ВНИМАНИЕ! Летящи хлебарки превземат Гърция

Румънеца: Загубихме 5 години в караници, Енчев рева в съседното студио

Румънеца: Загубихме 5 години в караници, Енчев рева в съседното студио

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама