Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18363304 www.bgdnes.bg

Михаела Маринова с ново гадже, заби богаташ

Гаджето на секси изпълнителката я глези в най-скъпия хотел край езерото Комо

Михаела Маринова отново се носи на крилете на любовта! След като претърпя няколко разочарования в личен план, певицата пак е лудо влюбена и този път май нещата са много сериозни!

Реклама

Мишето, както всички наричат победителката от "Маскирания певец", има връзка с богаташ, разбра "България Днес". Самата изпълнителка наскоро показа човека до нея, но не сподели нищо за него - нито как се казва, нито кой е.

Оказва се, че новият на Мишето е на малко по-възрастен от нея. Бил от доста заможно семейство. А връзката му с Мишето била от няколко месеца, но чак сега решават да я официализират.

Наскоро Мишето се завърна от една от поредните си любовни ваканции с новата си изгора. Двойката почива на едно от най-скъпите места в Европа - на брега на езерото Комо. Мишето и изгората й отсядат в хотелче в градчето Беладжо с гледка към популярното езеро.

"Няколко дни в Рая", пише Маринова под фотосите от брега.

Михаела направо сияе на кадрите и от тях само е видно, че е лудо влюбена в човека до нея. Близки до изпълнителката споделят, че скоро очакват тя да получи предложение за брак. С любимия й били неразделни. Обичали се много. И били един за друг.

Преди да се срещне с настоящия си мъж, Михаела имаше бурна връзка с доста по-възрастен от нея господин. Любовта им обаче бе забранена - той бе женен и в крайна сметка нещата не са получиха. Едно от най-сериозните гаджета на сексапилната певица пък бе футболистът Александър Дюлгеров. Двамата бяха заедно дълги години като дори се сгодиха. Точно преди да решат кога да е голямата и пищна сватба, обаче двойката се раздели.

"Не е намесен трети човек. Просто нещата не вървяха", споделиха двамата след раздялата си.

Четете още

Михаела Маринова с блестящо дупе

Михаела Маринова с блестящо дупе

Михаела Маринова ИЗУМИ: Искам да се скрия от света!

Михаела Маринова ИЗУМИ: Искам да се скрия от света!

Бившият на Мишето Маринова стяга сватба

Бившият на Мишето Маринова стяга сватба

Михаела Маринова възпя любовта по секси трико

Михаела Маринова възпя любовта по секси трико

Реклама
Реклама
Реклама