Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18339655 www.bgdnes.bg

Щерката на Лияна записа журналистика, бясна е на...

Има много травми заради неверни писания по мой адрес, иска да изчисти професията от жълтениите, казва певицата

"Заради травми от необективни журналисти в детството дъщеря ми Дениз записа да учи журналистика и вярвам, че тя ще избави професията от жълтениите и пошлостта, защото е мъжко момиче и дете на честта и няма да търси сензации с лъжи." Това каза попфолк певицата Лияна специално за "България Днес".

Реклама

Коментарът на 43-годишната фурия дойде като отговор на поредните жълти писания, че Лияна се е врекла във вярност към 43-годишен столичен адвокат Николай. "Пазя си скрийншотове, мога да ви ги изпратя. През 5-6 месеца някоя медия пуска новината за моята тайна сватба. Хубавото е, че всеки път използват едно и също име Николай, защото представяте ли си, ако ме женеха всеки път за различен мъж, щях да имам колекция от българския именник", смее се изпълнителката на песента "Лошите момичета" и допълва: "Като доказателство за лъжите си пускат снимка в близък план на мой пръстен като сватбен ринг, а той е инкрустиран с черни орнаменти, нося го от 12 години и далеч не наподобява брачна халка".

Изпълнителката на "Каменно сърце" твърди, че в личен план: "Се чувствам щастлива, споделена, удовлетворена и реализирана като родител, защото се гордея с успехите на моята Дениз".

Настоява, че дъщеря й сбъдва нейната нереализирана детска мечта да стане спортен журналист. "Копнеех, като порасна, да работя като спортен репортер, защото учех в спортното училище, но започнах да пея още от мъничка - на 12 години записах първия си албум с националното радио, на 17 години издадох първия си попфолк албум. Музиката ме пое и си дадох сметка, че две дини под една мишница не мога да нося, защото аз не обичам половинчатите неща, отдавам се изцяло и до педантичност изпипвам всичко, което правя", разказва фолкпевицата.

За своята наследница Дениз разказва, че всяко лято кара стажа си в предаването "Денят започва с култура" на БНТ. "Дими Стоянович е много доволен от нея, постоянно я хвали, профилът й е телевизионна журналистика", разказва гордата майка и допълва: "И в миналото, и до ден днешен сме доста потърпевши от необективната и жълта журналистика. Слава Богу, през годините Дениз е закоравяла към злонамерените писания по адрес на родителите си и се припозна именно в журналистиката, защото вярва, че ще промени професията".

Лияна не крие, че тя е била по-разклатена и съсипана от дъщеря си заради медийните злонамерени атаки в миналото. "Дениз е зодия Везни, мъдра, балансирана, спокойна и дори ми е била опора в тези тежки моменти", казва родената под знака Дева фолкпевица.

Тя с радост споделя, че през лятото с Дениз са планирали при всяка свободна пролука да напускат София и да се отдават на почивка. "Щастлива съм, че детето ми все още иска да пътува с мен, но и аз се старая да й предлагам интересни и забавни за нея дестинации и съм благодарна, че все още търси мен за своя приятелска компания", разказва изпълнителката на песента "Изхвърли ме".

Реклама
Реклама
Реклама