Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18322627 www.bgdnes.bg

Йордан Йовчев стана шофьор на жената на Боби Михайлов

На мотора на Данчо Йовчев се метна Мария Петрова, жената на бившия шеф на БФС Борислав Михайлов. Двамата се похвалиха с общия кадър в профилите си в инстаграм.

Шампионът в спортната гимнастика и грацията от художествената са в много добри отношения. Освен спорта ги свързва и нещо друго. И двамата са родени в Пловдив, а разликата във възрастта им е само две години, като Данчо е баткото. 

Реклама

Йовчев е подкарал мощен черен мотор, облечен изцяло в черни дрехи. Макар и на 51 години и с побеляла коса той впечатлява с изключителната си физика и здрави бицепси. Петрова пък е с бяла риза и сини дънки. Тя е усмихната и не се притеснява да долепи тялото си до това на гимнастика. Не става ясно дали двамата са позирали само за снимка, или пък наистина са отпрашили заедно с мотора нанякъде.

Иначе от вчера Мария вече разпуска в Гърция край маслинови дръвчета и тюркоазено синя вода. В ефирна рокля съпругата на Боби Михайлов излиза от хотела си и отива на плаж. Интересно е, че нейната снаха Николета Лозанова е коментирала кадрите с емотиконки на човече с поглед на сърчица. Петрова обаче не издава на кой остров прекарва ваканцията си. 

Данчо Йовчев пък стана лице на проекта "Млади, уверени и здрави", който е финансиран от Министерството на младежта и спорта. "Създадохме този проект в полза на младите хора. За да им докажем, че съществува не една, а много възможности за реализация. Мисията ни е да подкрепим, вдъхновим и помогнем на младежите да се превърнат в силни и уверени личности. Присъединете се към нас", призовава пловдивчанинът във видео.

Четете още

Жената на Боби М. избяга в Америка

Жената на Боби М. избяга в Америка

ЛУКС! Вижте какво свързва Боби М., Васил Божков и митрополит Николай

ЛУКС! Вижте какво свързва Боби М., Васил Божков и митрополит Николай

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама