Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18296721 www.bgdnes.bg

ШОК! Ергенът в Русия също не избра булка

Константин Гецати, руският участник, избран за "Ергенът", не избра своя половинка от дамите, участвали в романтичното риалити. Той остави и двете финалистките без пръстен, но им съобщи новината лице в лице.

Припомняме, че при избора си Алек от трети сезон на "Ергенът", съобщи решението си с видеосъобщение.

Реклама

Константин Гецати е ясновидец, притежава дарбата да говори с отвъдното и да лекува хора. Той е потомък на алански магьосник. Дядо му е бил известен с това, че лекувал хората с билки. Константин е на 36 години и преди това е спечелил 18-ия сезон на „Битката на екстрасенсите", но в "Ергенът" не успя да срещне дама, която да спечели сърцето му напълно.

Снимките на българския „Ерген" бяха на остров Родос. Руският път се снима в Мароко. До финала стигнаха две дами - моделът Валерия Некрасова и известната певица Олга Меганска.

Константин е висок 188 см, зодия Рак. Цялото му име е Теймураз Константинович Гацаев.

Първият път, когато се проявяват неговите особени сили, е в Медицинската академия, където завършва докторантура. В клас по по патологична анатомия, който се провежда в моргата на института, той чува гласа на един от починалите хора. Той влиза в контакт с него.

След този странен случай, Ергенът разказва на баща си и той разкрива за пръв път тайната на неговия род. Неговия дядо, както и прадядо му са имали дарбата да общуват с неземни сили, способността да влизат в транс и да лекуват хора. Според него тези способности са наследени от младежа.

Младият магьосник получава голяма подкрепа от собствената си сестра. Именно тя го подтикна да участва в предаването. Семейството им никога не е било богато, така че Тимур постига всичко сам. По-малката им сестра Елена също тръгва по стъпките на баща си, завършва медицинската академия и става гинеколог.

Четете още

Божана Кацарова готви гола

Божана Кацарова готви гола

Ергенът Алек има гадже

Ергенът Алек има гадже

Изгонената от Гонзо ергенка Виктория ШОКИРА: Имах връзка с женен мъж!

Изгонената от Гонзо ергенка Виктория ШОКИРА: Имах връзка с женен мъж!

Леш! Ергенът Евгени катери 40 км баири за ЧРД без Валерия

Леш! Ергенът Евгени катери 40 км баири за ЧРД без Валерия

Реклама
Реклама
Реклама