Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18249884 www.bgdnes.bg

Сашо Кадиев РАЗКРИ кога се жени за Ивелина Чоева и къде отиват на меден месец

Един от най-обичаните водещи обяви, че сватбата ще е "около София с 60 гости"

Сашо Кадиев гостува в "Тази събота и неделя" и сподели детайли за пътешествието си в Южна Корея и за предстоящата му сватба.

Реклама

„Важно е да се изгражда връзка между родителите и децата. Затова направих това пътешествие с Кати. Зарекъл съм се всяка година, ако имам възможност, да я водя на екзотично място. Миналата година бяхме на Малдивите, а сега в Южна Корея по нейно желание" – призна актьорът пред bTV.

„Южна Корея е голяма работа! Огромни градове, Сеул например е 11 милиона, но всичко е уредено и ахваш. Правилата са железни, има много паркове и навсякъде е чисто. Хората са любезни, радват ти се. Няма задръствания, а кухнята е много богата. Кати се престраши да опита току-що разрязан жив октопод" – разказа обичаният тв водещ.

Той поясни, че пътуването създава връзка, базирана на доверие.

„Мъкнем куфари, помагаме си заедно и така се създава приятелство. 12 дни бяхме на място, където целият свят е чужд за нас и светът сме си ние, двамата. Връзката родител-дете е едно от най-ценните и смислени преживявания. Ние постоянно работим, заети сме и на децата това ще им остане, когато един ден нас ни няма. Загубил съм рано баща си и знам какво е. Разбира се, не е нужно да отидеш в Южна Корея, може в Павел баня да отидеш и пак да създадеш тази връзка" – коментира Сашо Кадиев.

Той добави, че сега Кати ще отиде с майка си на море за два месеца, там имат каравана.

„Има много прилики между мен и Кати. Щура е като мен, танцува непрекъснато, сладка е, има бърза мисъл, шегува се" – похвали се щастливият баща.

През август Сашо ще се ожени за своята приятелка Ивелина Чоева.

„Сватбата ще е около София, с 60 гости. Ще има крадене на булка и други ритуали. Любовта ни беше от пръв поглед. С Ива се живее много леко, тя е толерантна, защото е израснала е по света. Тя ме превърна в пътешественик. Ходихме в Оман, Куба, САЩ, Исландия, сега планираме Перу и Аржентина, което ще бъде нашият меден месец" – разкрия водещият на „Кой да знае?", което се излъчва всеки делник от 20:00 ч. по bTV.

Четете още

Милица Гладнишка си показва "д"-то на Сашо Кадиев

Милица Гладнишка си показва "д"-то на Сашо Кадиев

Сашо Кадиев ПРЕКАЛИ с шегички за ИЗНЕВЯРА

Сашо Кадиев ПРЕКАЛИ с шегички за ИЗНЕВЯРА

Саня Борисова си го върна на Ники Илиев, вижте къде го направи

Саня Борисова си го върна на Ники Илиев, вижте къде го направи

Разкритие в "Кой да знае": Свещеник опя покойник по телефона

Разкритие в "Кой да знае": Свещеник опя покойник по телефона

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама