Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18206990 www.bgdnes.bg

Жената на Джино РАЗКРИ ИСТИНАТА за връзката им

Жената на Джино Бианкалана, д-р Кристиана Канева опроверга слуховете, че е разделена с мъжа си от известно време. 

На въпрос на свой последовател от колко време е нейният любим, д-р Кристиана Канева отговори: „От 6 години". По този начин тя опроверга слуховете за раздяла с Джино, които витаят в светските среди вече повече от година. Причината е, че двамата не са се появявали заедно нито в публичното пространство, нито в социалните мрежи, а самият Джино дори премахна профила си в Инстаграм.

Реклама

„Винаги съм си пазела личното пространство и не съм искала да попадам в подобни среди", заяви пред своите последователи красавицата. Това доста противоречи с поведението й доскоро, когато с Джино афишираха не само връзката си, но и всеки един от подаръците, с които я засипваше, пише Интриги. Скъпи бижута, пътешествия, луксозни маркови коли, нови имоти - всичко беше наяве в социалните профили и на двамата. По никакъв начин не личеше, че Кристиана си пази личното пространство, както твърди сега.

След появата на дъщеричката им двамата внезапно спряха да публикуват общи снимки. Джино изтри профила си и сякаш тотално изчезна от живота на Канева. Риалити героят няма нито една публична снимка с дъщеричката си. Заговори се и че Джино е затънал в жестоки борчове, което го е принудило отново да стане международен шофьор. Кристиана пък го зарязала и отглеждала детето сама.

Четете още

Джино Бианкалана проговори за борча към шеф Кустев

Джино Бианкалана проговори за борча към шеф Кустев

Джино избрал съпругата си пред мотора

Джино избрал съпругата си пред мотора

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама