Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18181458 www.bgdnes.bg

Гущерова на война със свекър си

"Какъв дядо е? Гледа чуждо внуче и не обръща внимание на собствените си", обвинява го Светлана

Бившата плеймейтка е сърдита на свекъра си - бизнесмена Добромир Гущеров, който според нея не се интересува от собствените си четири внучета, а отглежда това на втората си жена Диана.

Реклама

"Какъв дядо е? Нищо не им е купил и на четиримата, а носят неговата кръв. Настоящата му жена го е настроила против мъжа ми Християн и те двамата не контактуват. Бива ли така?", ядосана е Светлана.

Според нея бизнесменът е виждал само първото им дете - момичето Анелия-Добромира. "След това обаче отношенията ни се промениха, като се разбра, че второто дете, с което съм бременна, е момче. Най-вероятно Диана, жената до свекър ми, се е притеснила да не би на сина ми да му се припишат имоти, които според нея й принадлежат", смята моделката.

"Тя се оказа хитра и алчна жена, която настрои един баща срещу сина му и внуците. Хайде мен, ако иска да ме уважава, но детето си и внуците? Не сме взели и стотинка от свекър ми", казва Гущерова в интервю.

Мъжът до нея и баща на четирите й деца – Християн, е приел, че баща му не се интересува от него. "Но е много тъжен, нормално е", казва още Светлана. По думите й двамата с мъжа й не дължат пари на хора, а Християн не е комарджия и алкохолик.

"Сега си строим нова резиденция, в предишната витаеше духът на умрял мъж, който често притесняваше децата ми", признава експлеймейтката.

Колкото до бившия приятел на семейството - бореца Кирил Терзиев, Светлана е категорична, че не я е страх от него, но е притеснена за децата си. "По-голямата Ани не иска да излиза, стресирана е и смята, че бате Киро отново ще ме набие. Ще я заведа на психолог", казва Светлана.

На 3 юни плеймейтката обяви, че е станала жертва на брутална агресия от страна на бореца и бронзов медалист от олимпиадата в Пекин - Кирил Терзиев. Той се кълне, че Гущерови му дължат много пари и не е удрял Светлана.

Четете още

Гущерова ЗАХАПА Терзиев: Заради нас носиш скъпи дрехи, а лъжеш!

Гущерова ЗАХАПА Терзиев: Заради нас носиш скъпи дрехи, а лъжеш!

Пращат Гущерова и Терзиев на психиатър

Пращат Гущерова и Терзиев на психиатър

Светлана Гущерова показа видео от скандала с Кирил Терзиев

Светлана Гущерова показа видео от скандала с Кирил Терзиев

Светлана Гущерова: Дъщеря ми не може да спи от страх!

Светлана Гущерова: Дъщеря ми не може да спи от страх!

Реклама
Реклама
Реклама