Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18089016 www.bgdnes.bg

Крисия готова за "Евровизия"

Иска отново да работи с Хасан и Ибрахим

"Надявам се да се превърна в певец, участвал и в детската, и в голямата "Евровизия". Не знам дали ще стане така, защото това са неща, които не зависят само от мен." Това споделя Крисия, която от малко момиче неусетно се превърна в млада жена на 20 години.

Рожденият ден на изпълнителката е точно на 1 юни, Деня на детето. Тази година Крисия го е изкарала в Кюстендил.

Реклама

"Преди броени дни празнувахме с децата в Кюстендил 1 юни. Аз съм родена на тази дата и тя е много важна за мен", споделя тя.

Малката, вече пораснала изпълнителка е далеч по поведение от нейните връстници. Крисия не прекалява с алкохола, стои далеч от забранените субстанции и я вълнуват екзистенциални проблеми като това коя е, защо сме на Земята и какво трябва да правим с живота си. Някои казват, че заради това и видът й е толкова свеж, почти като на съвсем малко момиче, което не изглежда на годините, на които е.

"Някои смятат, че много от моите връстнички приличат на преждевременно застарели жени заради ботокса, филърите, силикона и грозните мисли, които имат в главите си. Всеки сам си преценява какво върши с живота си", казва Крисия.

Певицата е категорична, че пак би си партнирала с виртуозните братя Хасан и Ибрахим, с които постигна фурор на детската "Евровизия". Засега тримата не са се чували, но Крисия не изключва възможността това да стане в бъдеще.

Това най-вероятно ще стане, след като в края на годината певицата издаде новия си албум. Само след седмица пък Крисия ще зарадва почитателите си с акустичен вариант на песента "Нежност".

"Тази година ще е много важна и ценна за мен и с нетърпение очаквам нещата, които ще ми се случат", споделя Крисия.

Успех!

Четете още

Крисия с мощен купон за 20-ия си рожден ден

Крисия с мощен купон за 20-ия си рожден ден

В Деня на детето Крисия има повод да почерпи

В Деня на детето Крисия има повод да почерпи

Крисия РАЗКРИ защо изчезна: Преоткривам се, атакувам отново "Евровизия"

Крисия РАЗКРИ защо изчезна: Преоткривам се, атакувам отново "Евровизия"

Крисия още иска да бъде актриса

Крисия още иска да бъде актриса

Реклама
Реклама
Реклама