Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18031646 www.bgdnes.bg

Сашка Васева станала известна с магия, искала секс от Евгени Минчев

Двамата с Евгени Минчев обикалят седем пъти Околовръстното на София като ритуал да бъдат прочути

Сашка Васева най-после разкри как е превзела върховете на попфолка. По думите й това се случило чрез... ритуални обиколки на Околовръстното шосе в София.

Реклама

За свой спътник Сашка кани в колата си Евгени Минчев, който "бил още с трамваите и нямал собствен автомобил". Лорда също не е забравил какво му обяснила тогава певицата - че това е заклинание за слава. Благодарение на седемте тегела по Околовръстното и двамата се добрали до толкова жадуваната от тях популярност.

Изпълнителката на "Левовете в марки" си спомня, че Минчев бил един от първите й добри познати в столицата. "По това време той още не беше забогатял. И аз бях бедна", не крие певицата. И уточнява, че години наред не се е радвала на добро финансово състояние.

"Да се обиколи толкова пъти Околовръстното шосе е магия за успех. И аз му казах на Евгени: "Този град ще бъде наш!", разказа още Дупнишката мадона.

Дружбата между чалга ветеранката и паркетния лъв винаги е била на приливи и отливи, но успя да устиска на житейски и професионални бури и предизвикателства. Сарказмът, запазената марка на светския хроникьор, не подминава и неговата стара приятелка, но тя му е свикнала. "Да участваш някъде с нея е като да си купиш билет за кино, а да попаднеш в цирк", изрече преди време Лорда. Това не им попречи обаче да изпеят в дует фриволното парче "Коте", напомнят хора от шоубизнеса.

"Щом и двамата станахме известни, значи магиите съществуват!", обобщи Васева. Тя изтъкна, че Евгени я възприемал като... астрален двойник на майка си.

"Имаше любов между нас", единодушни бяха двамата. "Това беше духовна връзка", поясни Сашка, но паркетният лъв издаде, че изпълнителката на "Камъните падат" е искала от него и "да правят секс".

Четете още

Сашка Васева: Христо ми спаси живота!
Сега виждам мъгла, но ще се преборя

Сашка Васева: Христо ми спаси живота! Сега виждам мъгла, но ще се преборя

Сашка Васева покори София (СНИМКИ)

Сашка Васева покори София (СНИМКИ)

Мъжът на Васева - Христо Бакърджиев, ПРОГОВОРИ:  Загърбих работата, да излекувам Сашка ми е мисия

Мъжът на Васева - Христо Бакърджиев, ПРОГОВОРИ: Загърбих работата, да излекувам Сашка ми е мисия

Зрението на Сашка Васева се подобрява

Зрението на Сашка Васева се подобрява

Реклама
Реклама
Реклама