Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18013140 www.bgdnes.bg

ДРАМА В "СЪДЕБЕН СПОР"! Лют дядо гони с камъни Жоро Игнатов

Чехкинята Луцие Мала не е виждала 3-годишната си дъщеря от половин година. Детето се отглежда от бабата и дядото по бащина линия, като не допускат майка й до нея. Заради това ищецът Луцие подава иск за родителски права срещу мъжът, който се смята за баща на детето, Милен Петков. Майката е дала детето на Милен за срок от 1 месец.

"Милен ме пита дали може да вземе детето за Коледа и му направих пълномощно, за да може да мине границата - разкри Луцие. - Той не го върна. От тогава съм отивала до село Якимово, където той и родителите му живеят и ми казваха, че трябва да си изкарам акт за раждане. В България актът беше пресъставен, но съм сигурна, че той не е биологичния баща", разказа тя, като не спомена всъщност кой е баща на детето.

Реклама

Луцие и сегашното й гадже Айдън Методиев отиват в село Якимото заедно с журналиста Жоро Игнатов, за да се срещнат с Милен и неговите родители, които гледат детето. Вследствие бяха нападнати от дядото. "Изчезвайте от къщата ми, помияри!", крещеше им дядото, който ги подгони и хвърляше камъни по тях.

Чехкинята обясни, че той е лабилен, взима лекарства за нерви и има незаконна пушка в къщата си. След като дядото се успокоява, Игнатов го пита за внучката му.

"Детето го задържаме, защото има нотариален акт да си е при нас. Без документ майка му няма право да го прекара на границата - обяснява Петков. - В момента има дело срещу нея. Тя е една к*чка, която обича мъжете. Използвала е Милен и в един момент казва, че детето не е от него. Накрая тя си е намерила по-добър е*ач (Айдън) и прецака сина ми", допълни бащата на ответника.

"Аз имам такава пушка, която е направена с тръба. Слагам пиратка вътре в нея и гръмва. Нещата, които тази жена говори за мен са пълни лъжи и глупости. Заклевам се в жена ми, детето и внучката ми. Ако имах пушка точно нея щях да я гръмна в главата, както и приятеля й", категоричен е дядото.

Самият Милен след това говори по телефона с Айдън и Жоро Игнатов, като ползва различни цинизми и обвинява чехкинята, в това, че просто иска пари и има още две деца от друг мъж, който е оставила в Чехия.

След решение на съда, съдия Иван Сотиров възлага на майката упражняването на родителските права, като осъжда Милен Цветков да изплаща издръжка на дъщеря си в размер на 250 лв. Определя местожителството на детето при майката и разрешава на детето да пътува в Европейския съюз, без съгласието на бащата, на когото е определен режим на виждане. Всеки първи и трети петък от 9:00 часа до 18:00 часа в неделя, след което трябва да връща детето на майката.

Четете още

ПОТРЕС В "СЪДЕБЕН СПОР": Родители си показват половите органи пред децата си и се бият

ПОТРЕС В "СЪДЕБЕН СПОР": Родители си показват половите органи пред децата си и се бият

Стефани пали война в "Съдебен спор": Адвокатът ми ме завлече с 8 бона!

Стефани пали война в "Съдебен спор": Адвокатът ми ме завлече с 8 бона!

Нана се разплака в ефира на Нова телевизия, вижте защо

Нана се разплака в ефира на Нова телевизия, вижте защо

Нана се връща от Америка заради "Съдебен спор"

Нана се връща от Америка заради "Съдебен спор"

Реклама
Реклама
Реклама