Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18007316 www.bgdnes.bg

Ивана се СЪРДИ ЖЕСТОКО на Стояна! Злепоставя я в "Аз обичам България"

Попфолк тандемът Ивана и Стояна заедно с още звезди мериха знания в последното за сезона издание на "Аз обичам България"

За популярното дуо се знае, че двете не се траят от доста време насам. Скандалите им се превърнаха в истинска сензация в Тик-Ток, но двете цъфнаха в предаването да се преструват на "приятелки". След проявата им в ефира на Би Ти Ви обаче, зрителите може би усетиха фарса и се настроиха срещу Ивана, плътно заставайки на страната на Стояна.

Реклама

"Аз съм ужасена от Ивана и отношението й към Стояна, постоянното пренебрежение. На няколко пъти Стояна понечи да я прегърне или да й чукне "пет точки", Ивана дори не я отрази, все едно не е там и при всеки познат отговор на Стояна, Ивана убеждаваше всички, че е на късмет, а очевидно жената знаеше отговорните. Потресена съм. Падна ми в очите с това отношение", пише фенка във Фейсбук страницата на предаването.

Друг фен написа: "Ужас е Ивана! Много ми падна в очите!"

На клипче, което чалгарките направиха по-рано тази година зад кулисите на празничната програма, се видя един от гигантските скандали между двете. Докато Ивана е спокойна, се вижда Стояна, която е доста сприхава и всички се чудят как мегазвездата не я е уволнила досега. 

Дълго време се говореше, че бузукарката Стояна буквално й се е качила на главата и, че притежава най-голяма власт над нея, но Ивана изглежда дистанцирана и студена към някогашната си добра приятелка.

Четете още

Ивана пристана на Сашо Кадиев

Ивана пристана на Сашо Кадиев

Любимият мъж на Данчето Христова - ограбен и убит във Флорида

Любимият мъж на Данчето Христова - ограбен и убит във Флорида

Реклама
Реклама