Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17953423 www.bgdnes.bg

Сашо Кадиев проваля отбора, но съдбата му се усмихва! Дара Екимова и Кедъра в убийствена битка за точки

Отбора си към звучен провал тласна Сашо Кадиев.

В множеството игри на "Аз обичам България", актьорът и тв-водещ се отличи с артистичните и комичните си умения. Но игрите са за време и забавните номера му изядоха ценните минути. 

Съревнованията започнаха с изобразяване на поговорки чрез картина. "Казана дума хвърлен камък" не затрудни особено играчите, но при "Клин клин избива" имаше сериозни затруднения. Пословицата беше изобразена с клин вбит (неясно защо) в дърво. Появиха се асоциации с обществена тоалетна, каквато със сигурност не бе нарисувана. 

Реклама

За кратко водещата Алекс Сърчаджиева лансира своя заместничка - едва 11-годишната Лиляна Михайлова. След това игрите продължиха с изписване на думи буква по буква, но наопаки. Отборът на Камен Алипиев-Кедъра отново се справи по-добре. Спортният журналист се отличи не само с широка обща култура, но и с бързи реакции - ключът към с успеха в състезанията. 

В отбора на Кедъра бе и младата певица Дара Екимова. Тя допринесе колкото и той за победата. В професионалната си област - Дара е с невероятен слух и разпозна песента "Губя контрол" като записа бе пуснат наобратно. Тя е учудващо грамотна предвид крехката си възраст - няма никакъв проблем с правописа. 

Партньорката по отбор на Сашо - Маргарита Хранова призна, че се е целунала за сефте на 10 години. После срамежливо добави, че то било по детски докато била при баба в провинцията. Нагости на баба на село се оказва доста вървежно място за намиране на гаджета. Синът на Катето Евро също се бил целунал с някакво момиченце на село и също по детски.

По-късно в предаването възникна конфликт на интереси. Гост бе Силвия Рашкова, рекордьор по гмуркане. Камен Алипиев-Кедъра като спортен коментатор знаеше коя е тя. Това не убягна на Сашо Кадиев, който отбеляза, че отборът на Кедъра е толериран.

Но колелото на съдбата съществува не напразно. От три възможности, отборът на Сашо успя да спечели и трите, за да завърти колелото. Те не можаха да затворят разликата, защото колелото им даде нисък брой точки, но все пак я стопиха значително, а именно 64 на 56 точки.

Четете още

Сашо Кадиев: Ламбо ми каза, че от мен актьор няма да излезе

Сашо Кадиев: Ламбо ми каза, че от мен актьор няма да излезе

Сашо Кадиев се завръща в Би Ти Ви на 20 май

Сашо Кадиев се завръща в Би Ти Ви на 20 май

Реклама
Реклама
Реклама