Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17882805 www.bgdnes.bg

Диджей Diass с уникален проект на крепостта "Баба Вида"

Община Видин подкрепи инициативата на популярния български DJ и продуцент

Българският артист - диджей и продуцент Diass, записа епизод 3 на своята музикално-културна концепция за събития „SACRED SECRET" на легендарната крепост "Баба Вида" в град Видин.

Община Видин и „Евент Мастърс" подкрепиха идеята за осъществяването на проекта и са основен партньор на музикалния лейбъл „DJ UNIVERSE" за осъществяването на продукцията.

Реклама

„SACRED SECRET" е музикално-културна концепция за събития с цел популяризиране на България и нейните единствени по рода си природни местности и културно-исторически паметници. 

Музикалното събитие премина под формата на диджей-сет на живо на популярния български DJ и продуцент Diass, като стиловата насоченост бе мелодична електронна музика с преобладаващи етно мотиви и вокали.

По време на изпълнението, събитието се записа с 4 професионални камери от различни гледни точки, 1 бр. камера в движение и 1 бр. дрон, който засне случващото се от небе и прихвана в мащаб величествеността на "Баба Вида". Времетраенето на видео продукцията е около 70 минути. След обработка и смесване на сета видеоклипът ще се използва за промотиране както на значимата историческа локация на град Видин, така и на творчеството на Diass. Готовият видео сет ще се популяризира в интернет пространството на страниците на Община Видин и Diass. 

„Като хора, които обичат и ценят своята страна, носят в сърцето си историята ни и искат да популяризират всичко красиво и българско, искаме сърдечно да благодарим на нашите партньори - Община Видин в лицето на кмета д-р Цветан Ценков, на Регионален Исторически Музей Видин, както и на всички от екипа зад осъществяването на трети епизод на „Sacred Secret" - Крепост „Баба Вида" в гр. Видин", изказаха своята благодарност DJ Diass и Теди Джорджо. 

Четете още

DJ Theo с нова песен за лятото
DJ Theo с нова песен за лятото

DJ Theo с нова песен за лятото

Наш диджей взривява Русия
Наш диджей взривява Русия

Наш диджей взривява Русия

Реклама
Реклама