Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17599726 www.bgdnes.bg

Появи се първият мъж народна певица у нас!

Участникът в "Гласът на България" Северин Георгиев кърши глас и снага в женски дрехи

Участникът в миналогодишното издание на "Гласът на България" Северин Георгиев е решил да се прочуе като... първия мъж народна певица у нас. От известно време младият русенец, представил се с успех в шоуто като част от отбора на Дара с песни на Миро и Любо Киров, пуска майтапчийски клипове. На тях Северин кърши глас и снага в женска народна носия, изпълнявайки популярни народни песни от "блажния фолклор". Според вещи в шоубизнеса възпитаникът на Факултета по джаз и поп пеене в Консерваторията бил амбициран да затъмни най-екстравагантната пееща "драг кралица" на българската сцена - Иво Димчев.

Реклама

Младият певец представя тези женски образи откровено пародийно, като на моменти стига до гротеска и тотална клоунада. Дали този "подход" му идва отвътре, или е продиктуван отвън, засега няма отговор.

Северин е спретнал и мини шоу, в което имитира кандидат-булките, претендентки за сърцето на ергена Алекс. В някои от клиповете контентът е повече от нецензурен, но това явно не само не смущава неговите фенове, напротив - нахъсва ги още повече да се кикотят на превъплъщенията на артистичния младеж. Хиляди лайкове е пожънало видеото му, в което изпълнителят от крайдунавския град копира "под индиго" австрийската транс дива, спечелила Евровизия преди няколко години, Кончита Вурст.

Бъдещата "супер стар" на родния шоубизнес досега не е коментирал в медиите своите "похвати" и творчески цели. В своя натурален образ Георгиев обаче се хвърли на амбразурата, за да защити "Гласът на България" от обвиненията на друг претендент за певческа слава - Константин Кацаров, че изборът на победител бил нагласен.

Макар и да отпадна на нокаутите на 26 ноември 2023 г., младият певец и имитатор е доволен от участието си във формата. "И трите песни, които представих в предаването "Гласът на България", бяха на български език. Един отпаднал участник сипе обвинения към екипа, но те са неоснователни. В крайна сметка това е шоу, а целта му не е да направи пиар на участниците, а да задържи зрителите пред телевизорите. Не мисля, че трябва да има обидени", каза тогава Северин Георгиев.

Четете още

Психиатри ОТКАЗАХА шофьорска книжка на Емили, блондинката пак се качва на тротинетка

Психиатри ОТКАЗАХА шофьорска книжка на Емили, блондинката пак се качва на тротинетка

УНИКАЛНО за България! До месец решават дали Петра е жена, или мъж

УНИКАЛНО за България! До месец решават дали Петра е жена, или мъж

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама