Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17532727 www.bgdnes.bg

ЗАГАДКА! Питат Лолита дали е с Гришо, тя мълчи

Рускинята подложена на онлайн обсада от нашенци

На същинска онлайн обсада е подложена Лолита Османова, откакто стана ясно, че май пак се е събрала с Григор Димитров. Рускинята е налазена от куп българи в социалните мрежи.

Почти под всяка нейна публикация следват коментари от сънародници на Гришо. Всички те се интересуват дали двамата с най-добрия ни тенисист отново са заедно. Родните фенове не пропускат и дните, в които Лолита пуска формата за въпроси в инстаграм. Там пак я атакуват по темата. На този етап Османова запазва пълно мълчание дали се е събрала с Димитров.

Реклама

Рускинята бе в Индиън Уелс и Маями, където бяха последните два турнира на българина. Дори след отпадането на близките й приятели Даниил Медведев и Андрей Рубльов Лолита остана във Флорида. Преди това пък се забавлява в компанията на половинките им.

В деня на финала на Гришо с Яник Синер,Лолита се отбеляза от заведение в Маями. Там се наслаждаваше на сутрешното си кафе. Често бе и на комплекса, където се провежда турнирът, но така и не се показа на трибуните.

Лолита леко открехна завесата около плановете й за бъдещето. Тя бе попитана дали отново ще се върне в Дубай, където живя последните няколко месеца.

"Ще се върна за ден-два, след което се прибирам в Монако", заяви Османова.

Именно в княжеството е и следващият турнир на Григор. Димитров ще играе на "Мастърса" от 7 до 14 април. Това е надпреварата, която е почти домашна за българина. От години той живее в Монако. Там започна и връзката му с Лолита. Двамата бяха заедно около две години, преди да се разделят през есента на 2022-ра заради Мадалина Геня. Аферата на Григор с нея приключи бързо. Сега всички очакват да разберат дали Димитров и Лолита наистина са си дали втори шанс, както сочат всички улики.

Шакира гледа българина

Една от най-големите латинозвезди Шакира наблюдава на живо финала на "Мастърса" в Маями между Григор Димитров и Яник Синер.

Колумбийката бе забелязана на трибуните. Тя отдели време да се снима с млад фен, носещ фланелка на националния отбор на Аржентина. След това бурно се израдва на страхотно отиграване на Гришо.

В Маями Димитров бе наблюдаван и от звезди като Майк Тайсън, Иванка Тръмп, Джими Бътлър. Добрата му приятелка Серина Уилямс също не пропусна да го подкрепи от трибуните.

Четете още

Мадалина дразни Гришо със Синер

Мадалина дразни Гришо със Синер

НОВАТА МУЗА! Шакира дере гърло за Гришо!

НОВАТА МУЗА! Шакира дере гърло за Гришо!

Серина Уилямс награби Гришо в Маями (ВИДЕО)

Серина Уилямс награби Гришо в Маями (ВИДЕО)

Реклама
Реклама
Реклама