Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17515402 www.bgdnes.bg

Певец спечели 1500 лв на писателка в „Стани богат”

Писателката Виктория Георгиева, от столичния квартал „Младост", ще продължи в понеделник победния си ход в „Стани богат". В началото на играта си тя показа завидни знания и дори отговори на въпрос, когато излезе само един от отговорите. Тя се запъна на следващия, в коя държава се е зародила полемика през януари, след като модел, роден в Украйна е спечелил местен конкурс за красота. Повика на помощ баща си, певецът Енрико, който бе с нея в студиото. Той директно изстреля верния отговор – Япония. Георгиева беше заключила сумата от 1500 лв, така че тя й вързана в кърпа. След въпроса сирената даде край на предаването и участничката ще продължи пътя си към 100-те бона в понеделник.

Преди Георгиева игра Веселин Златков, играч на снукър и тенис. Той се прибра вкъщи с едва 500 лв, тъй като не можа да отговори на въпрос за 5 бона, а не беше заключил по-ниска сума. Трябваше да реши какво е томатропът, създаден през 1825 г. След 50 на 50 той маркира вид телефон, а не верния отговор – играчка.

В началото на предаването довърши играта си от предния път Димитър Димитров от Сандански, който реши да си тръгне, след като спечели 3000 лв.

Четете още

Баба мажоретка от Враца грабна 5 бона в "Стани
 богат", не спи два дни преди участието

Баба мажоретка от Враца грабна 5 бона в "Стани богат", не спи два дни преди участието

Въпрос за 20 БОНА стигна участник в "Стани богат"!

Въпрос за 20 БОНА стигна участник в "Стани богат"!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама