Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17465356 www.bgdnes.bg

Габриела от "Ергенът" се оплете: Сега пък не била с Вердон

Скандалната участничка от "Ергенът" Габриела Иванова съвсем се оплете в изказванията за личния си живот. Два дни, след като си призна за връзката с Оливие Вердон от "Лудогорец", разградчанката рязко се извъртя. 

"Обръщам се за последен път към всички за грешните спекулации по мой адрес. Човекът, за когото се изписа - Оливие Вердон, че е във връзка с мен - НЕ Е! Имаме само бизнес отношения. Не смятам, че има нещо лошо или нередно в това. Пожелавам на всички, да са по-добри хора и да не се хранят с жълтите медии, които всички знаем, че пишат пълни глупости и се наслаждват да тровят живота на хората", изля се Габриела в инстаграм.

В петък участничката в "Ергенът" беше в "Преди обед". Ето какво каза там:

"От 2021 г. не съм влизала в сериозна връзка. Малко преди нашето заминаване непосредствено, аз не бях в някаква дълга връзка, а си намерих човек, с който имаме интереси. Бях объркана, защото стана 6 дни преди да записваме предаването. От паниката реших да не казвам на никого и да го запазя за себе си. Не споделих това на Пами, защото така тя нямаше да може да се срещне с Алек и евентуално да открие любовта. Оливие беше против това да участвам и не му беше приятно, но му обясних ситуацията и той трябваше да ме разбере. Не съм постъпила толкова егоистично и нарочно не флиртувах с Алек. Избягвах и да го каня на срещи", разкри Габи.

Какво я накара да обърне плочата не е ясно.

Четете още

Ергенка разделя звезда на "Лудогорец" с жена му

Ергенка разделя звезда на "Лудогорец" с жена му

Габриела от "Ергенът" разкри защо е излъгала Алек, вижте откога е във връзка с Вердон от "Лудогорец"

Габриела от "Ергенът" разкри защо е излъгала Алек, вижте откога е във връзка с Вердон от "Лудогорец"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама