Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17375246 www.bgdnes.bg

Българин гримира Ирина Шейк

*За фотосесия по жартиери

*Георги Сандев се грижи за руския топмодел, тя блести на партито на "Оскарите"

Български гримьор прави топмодела Ирина Шейк още по-шармантна. Бившата любовница на футболната звезда Кристиано Роналдо сама се похвали, че наш сънародник я разкрасява. Това е Георги Сандев, който от 17 години живее и работи в Ню Йорк. 

Реклама

Руската манекенка засне ослепителна еротична фотосесия. На нея тя е облечена само по черно бельо и с жартиери. 38-годишната Ирина е по-секси от всякога, а феновете й не могат да й дадат годините. За последно Шейк блестя по време на партито след наградите "Оскар" в Бевърли Хилс. На церемонията присъства и бившият й мъж Брадли Купър, от когото тя има дете. Популярният актьор присъства там с майка си. 

За последно се спекулираше, че Ирина Шейк се е върнала при звездата в американския футбол Том Брейди и отново топли леглото му. Сега двамата не бяха заедно. 

"Още от самото начало започнах да работя грим, но не по начина, по който исках. Отне ми приблизително около година и половина, за да започна в посоката, която ми харесва. В началото ми беше много трудно, дори обмислях да се върна в един момент", разкрива гримьорът на Шейк Георги Сандев.

Четете още

ЩРАК! Хамилтън и Ирина Шейк спипани в Париж

ЩРАК! Хамилтън и Ирина Шейк спипани в Париж

Шейк грее от любов по Том Брейди

Шейк грее от любов по Том Брейди

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама