Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17336492 www.bgdnes.bg

АТАКА! Загорели мадами нападнаха Ергена

  • Бизнесменът в паника от това колко е популярен
  • Разкрепостени мацки напират за срещи с Алек след края на предаването

За пръв път в историята на предаването зрителите са толкова разочаровани и потресени от подбора на момичетата в "Ергенът", че започнаха да му се предлагат онлайн като на свободен мъж.

Реклама

Според феновете Алек е един от най-симпатичните и желани ергени досега, а момите до него въобще не отговарят на очакванията и не са достойни за такъв мъж.

"Как ги търпиш тези нестойностни подобия на жени около теб... Ти си много повече от тях" и "Надявам се да срещнеш истинска жена" бяха някои от коментарите на изпълнените с ярост фенки, които по-късно бяха изтрити от публикацията. Оказва се някои от недоволните му последователи дори взимат нещата в свои ръце и директно пишат на Алек с идеята да го опознаят по-добре. "Има време... като свърши предаването ще отговориш на съобщенията ми", написа по-смела фенка.

Алек, който е чисто нов в мрежите, не знае как да се справи с вълната от съобщения и коментари и едвам смогва с цялото внимание.

"Не съм свикнал с това. С вниманието, с харесванията, със съобщенията от различни хора. Над 10 000 човека ме следват тук. Социалните мрежи са нещо ново за мен", признава ерген номер 3.

Желаният бизнесмен се явява като загадъчна фигура, с предпочитания към по-зрелите дами и ясно изразява желание за традиционно семейство с много деца. Алек е виден привърженик на дискретността и не си пада по парадиране и фукане в мрежите, което явно подлудява още повече дами.

Реклама

"Супер си искрен и земен, рядко се среща такъв мъж", продължиха да точат лиги по Алек дамите в нета.

Засега Алек е по-скоро доволен от дамите в имението и нещата изглеждат обещаващо за него. Най-бързо набралата скорост дама е по-възрастната участничка Маги, която омая Александър с чар и интелект.

"Отдавна не ми се беше връщало сърцето от гърлото до корема и обратно. Трепереха ми краката. Не знам как стана... Маги, ние с теб почти не се познаваме. Когато дойде навън, ме връхлетя една огромна любов", обясни се в любов в последния епизод на "Ергенът" Алек на една от видните си фаворитки - блондинката Маги.

Четете още

СЕНЗАЦИЯ! Христиана от "Ергенът" е бременна! Вижте от кого!

СЕНЗАЦИЯ! Христиана от "Ергенът" е бременна! Вижте от кого!

Коцето се издаде, гледа "Ергенът" сам

Коцето се издаде, гледа "Ергенът" сам

Реклама
Реклама
Реклама