Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17328396 www.bgdnes.bg

Етиен Леви проговори за "Капките", каза кой се имитира най-трудно

Вокалният педагог отдавна се познава с Владимир Зомбори

"Не е лесно да се имитира Лили Иванова! Ако хората си мислят, че с някакви малки елементи е достатъчно да си Лили, абсолютно се заблуждават!".

Това каза пред "България Днес" вокалният педагог на формата "Като две капки вода" Етиен Леви. Музикантът е изумен от изпълнението на фолкпевицата Мария, която преди седмица се превърна в примата на естрадата и изпълни любимия на мнозина хит "Щурче".

Реклама

Когато са се подготвяли за голямото представление, солистът на "Супертрик" е дал следния съвет на Отварачката: "Искам да си представиш, че ти си Лили Иванова - дори и ръстово", спомня си за думите, които е казал на Мария Етиен. "Ти си фина и крехка и отговаряш на това напълно. Но трябва да пресъздадеш на сцената малката голяма Лили Иванова. Това казах на Мария. И тя намери сили за това", категоричен е Етиен.

Малцина знаят, че Отварачката е била студентка в университета, в който преподава Леви. "Тя учеше при мен два семестъра, но започна да има твърде много участия и не можеше да го съчетае със следването си. Това не означава, че е спирала да се развива", уверява Етиен.

"Джулиана Гани много ме изненадва. Тя ми каза: "Аз съм модел. Не съм актриса, не съм певица, не съм и танцьорка. Тука съм задължена да репетирам и да правя това, което се изисква от мене", но малко хора знаят, че Гани е завършила музикалното училище и след това консерваторията в Пловдив със специалност пиано", информира ни с интересен факт за плеймейтката Етиен, който твърди, че именно музикалното образование на Джулиана й помага да бъде естествена на сцена.

За набралия в момента популярност Владимир Зомбори опитният музикант казва, че с него се познава от много време: "Не съм изненадан от Влади Зомбори, защото го познавам от много години.

Той беше в първия "Х фактор" в България, където бях вокален педагог. Познавам неговите уникални качества като артист. Зомбори просто е страшно талантлив", категоричен е професор Етиен Леви от умението на актьора.

Четете още

Джулиана Гани: Тони Димитрова беше възхитена от мен!

Джулиана Гани: Тони Димитрова беше възхитена от мен!

Веско Маринов насълзен в "Капките": Леле, как се изпотих като гледах как ме имитира, Насе!

Веско Маринов насълзен в "Капките": Леле, как се изпотих като гледах как ме имитира, Насе!

Реклама
Реклама
Реклама