Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17315811 www.bgdnes.bg

Двойна игра на полицай в "Есента на демона"

Полицай колега на Теодора Духовникова и Владо Карамазов играе двойна игра в сериала "Есента на демона" по Нова тв, ще стане ясно утре от 22,00 часа.

Въпреки строгата заповед на шефа на търновската полиция Тороманов, в лицето на Мариан Вълев, действието на "изпелия" полицай, ще доведе до крачка назад в заплитаната мистерия по новото убийство в сериала.

Реклама

Зловещото убийство на съдия Елдърова мобилизира полицията във Велико Търново, а аутопсията на жената ще разкрие шокиращи факти за миналото й, които ще озадачат криминалистите.

Мия Язова (Теодора Духовникова) ще се натъкне на злокобна улика на ключово място във Велико Търново. Разкриването на тайнствен олтар, свързан със средновековния демон Асмодей, ще прикове вниманието на профайлърката и ще я накара да престъпи забраните, за да опита да разгадае стъпките на убиеца.

След аутопсията и обиска на кабинета на съдия Елдърова, информация от последните дни на живота й ще разтърси не само полицаите, но и нейните близки. Тъмните й тайни ще поведат разследването в нова посока, а проведените разпити ще хвърлят съмненията не върху един, а върху няколко потенциални заподозрени.

Четете още

Гаджето изостави водещия на "Преди обед" Петър Дочев

Гаджето изостави водещия на "Преди обед" Петър Дочев

Убиецът от "Дяволското гърло" носи мистериозна пратка

Убиецът от "Дяволското гърло" носи мистериозна пратка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама