Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17309184 www.bgdnes.bg

Куршума води палава бразилка на "Герена"

Луанда Кейрош сяда в ложите, обожава морето

Палава бразилка идва на "Герена". Тя е гадже на най-новото попълнение в атаката на "Левски" - Франсиско Евертон Мота де Кастро - Бала. Прякорът му на португалски означава Куршума, защото изстрелите му са убийствени. Оказва се, че и гаджето на нападателя е ужасно секси.

В ложите на стадион "Георги Аспарухов" пристига Луанда Кейрош. Латиноамериканката с пищни задни части е лудо влюбена във футболиста и не се разделя с него. Ходи на всичките му мачове и е неговият най-голям фен.

Реклама

"Изминаха 3 години до теб, мила моя... Аз съм най щастливият човек на света, че те имам. Това сме ние завинаги. Обичам те!", обяснява се в любов съвсем наскоро футболистът на "Левски". Той подписа договор със "сините" до края на 2024 година като преотстъпен, но с опция за закупуване. Трансферната сума на играча е около 300 хиляди евро, пишат в родината му.

Евертон Бала е роден на 3 януари 1999 година в Апуярес (Бразилия). Подписва първия си професионален договор с родния "Атлетико до Порто". В началото на 2020 г. преминава под наем в друг местен клуб "Сианорте", записвайки 6 мача с 1 гол. Година по-късно е преотстъпен в друг клуб от родината си - "Вера Круз", с чийто екип има 9 мача и 2 гола. През лятото на 2021 година преминава под наем в "Сао Жозе", където записва 29 мача и вкарва 2 гола. През лятото на 2022 година преминава в "Мирасол", с чийто екип изиграва 17 мача и вкарва 1 гол. В началото на 2023 година играе под наем в "Бруске" (42 мача със 7 гола).

"Левски" вече приветства с добре дошъл на "Герена" Евертон Бала и му пожелава много победи, голове и щастливи мигове със синята фланелка. Той ще може да дебютира още тази неделя, когато "сините" са домакини на "Крумовград". Все още не е ясно дали на трибуните ще бъде и секси бразилката Луанда. Тя обича лятото и морето, като двамата с половинката й често си пускат в социалните мрежи кадри от плажове. Определено на мацката ще се хареса, че в България има море, и тя отсега оглежда курортите по Черноморието.

Бала и Кейрош имат и малко момиченце. Бразилката урежда документите и съвсем скоро тя и дъщеричката им ще дойдат да живеят при Куршума в София.

Четете още

Тежка травма шокира "Левски"

Тежка травма шокира "Левски"

"Левски" официално поиска да строи нов стадион

"Левски" официално поиска да строи нов стадион

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама