Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17254325 www.bgdnes.bg

Победителят в "Капките" Наско: Мрънках през цялото време, не очаквах да спечеля

Вокалът на Б.Т.Р.  Атанас Пенев – Наско, който победи във втория лайв на „Като две капки вода" сезон 12 разказа за трудната си трансформация в предаването и неочакваната му победа.

„В двете видеа снощи мрънках през цялото време и то с пълно основание. Не очаквах и явно адреналинът си е свършил работата, за да се представя по този начин. Но за мен това е музикален връх, който ми се получи. Мариана Башлиева, която е оперен певец и педагог много ми помогна за начина на изпяване и за италианския. За краткото време, което имахме за подготовка, се справихме", това сподели той в "На кафе"

Реклама

Музикантът направи изумителна имитация на италианския тенор Лучано Павароти и спечели сърцата на публиката и журито. 

„Победата бе страхотен предварителен подарък за рождения ми ден, който е днес. Не очаквах и съм изненадан, защото Владо Зомбори направи страхотен образ на Адел и бях сигурен, че той ще спечели. Искам да поздравя всички мой колеги за страхотната работа. Всеки един от нас се опитва да даде всичко от себе си, за да направи по-плътен образ. Вторият ни лайв беше страхотен", коментира победата си изпълнителят.

В следващото шоу участниците ще изпълняват само български песни, а Атанас ще се преобрази като Веселин Маринов. Двамата са дългогодишни приятели и рок звездата обещава, че ще даде всичко от себе си и ще се отнесе с пълен респект към задачата.

Четете още

Рачков изби рибата, №1 по заплата в телевизията

Рачков изби рибата, №1 по заплата в телевизията

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама