Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17154778 www.bgdnes.bg

Христо Пъдев ИЗРИГНА в "Кой да знае": Жена ми има малки гърди, майка ѝ се чудеше как продължава да кърми

Последният епизод на "Кой да знае" изби рибата. И спокойно може да бъде озаглавен "гърди". Да, точно така.

Звездата от "Татковци" Христо Пъдев играеше със своята половинка Цвети, която му е колежка. Актьорът обаче директно си призна, че жена му има гърди. Направи го в национален ефир и то без да му мигне окото.

Реклама

Всичко започна от въпрос за банкнотата от 100 долара в Канада. Един от възможните отговори бе, че на нея малко се вижда ликът на Памела Андерсън. Още щом чу името на звездата от "Спасители на плажа", Пъдев оменя. И започна. 

"Ти си моята Памела Андерсън - каза той на половинката си Цвети, с която имат 2 деца. - Аз си я спомням нея, имаше едни дадености. Затова ако теб трябва да те снимат като нея, ще си в профил само", започва Пъдев.

Сашо Кадиев чак се възмути как може Пъдев да говори така за формите на любимата си. И в този момент актьорът тръгна да разказва история. Но жена му го спря. Въпреки това Пъдев изплю камъчето.

"Майката на жена ми идва един ден и я пита: "Ти още ли продължаваш да кърмиш с тия гърди", изцепи се звездата от "Татковци", а всички в шоуто избухнаха в смях.

"Гърдите на жена ми са прекрасни", каза все пак Пъдев.

"Малките гърди винаги са по-хубави", съгласи се водещият Сашо Кадиев. Той разкри, че майка му Катето Евро редовно го питали дали още продължава да прави секс.

Четете още

Пъдев ЗЯПА бомбите на Милица и Гери Турийска в "Кой да знае"

Пъдев ЗЯПА бомбите на Милица и Гери Турийска в "Кой да знае"

Реклама
Реклама
Реклама