Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17059443 www.bgdnes.bg

Ергенът Виктор за "Денсинг старс": Танцувам само като съм много пиян

Две години след участието си в първия сезон на "Ергенът" Виктор Стоянов се впуска в ново приключение. Той е един от звездните танцьори в шоуто "Денсинг старс", което стартира на 20 февруари по bTV.

"Понеже съм спортист и правя само неща, които умея, за мен това е най-голямото предизвикателство. Всеки ден ставам в 06,00 сутринта и от 07,00 до обяд тренирам. От една страна ме притеснява да се не изложа, от друга знам, че няма да съм само аз", с усмивка сподели Виктор пред Цънцарова и Йочев в сутрешния блок на Би Ти Ви. 

Реклама

"Като цяло обаче с танците съм доникъде. Никога не ми се е налагало да танцувам, бил съм на много събития, на които са ме карали, но дотам", категоричен е той. 

"Танцувам в клуб само ако съм много пиян, което е изключително рядко", шегува се Стоянов.

"Да познаваш добре тялото си и да имаш добра двигателна култура неимоверно е само плюс за всеки човек", каза още Виктор. 

Бившият гребец не се притеснява от натоварвания като спазва дори хранителен режим, за да влезе във форма. "Не ям тестено и сладко, предпочитам месо и зеленчуци", разкри още първият ерген от едноименното предаване по Би Ти Ви - Виктор Стоянов.

Четете още

Ергенът Виктор на плаж в Занзибар с Папи Ханс

Ергенът Виктор на плаж в Занзибар с Папи Ханс

Ергенът става по тъмно

Ергенът става по тъмно

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама