Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17039700 www.bgdnes.bg

Скандал! Шеф Кустев изригна: Джино Бианкалана ми дължи пари!

Бившият участник от "Биг брадър" се покри след разкритието

"Да си знаете. Джино Бианкалана казва, че ще си плати, но не плаща. Дължи 1200 лв. на фирмата ми "Фивепи" от 2022 година." Това разкри журито на "Мастършеф", Илиан Кустев, във видео в социалните мрежи. Кулинарната звезда обяснява, че е бил настойчив и че е търсил няколко пъти известния от "Биг брадър" Джино.

"Ходя при него, няколко пъти обещава да си плати, но не го прави", твърди шеф-готвачът.

"Иначе се изтъпанва с неговите луксозни коли", учуден е шеф Кустев за риалити звездата, която явно може да си позволи да се вози на скъпи спортни коли, но няма един бон и малко, за да си плати за предоставената му услуга преди 2 години.

Реклама

Неизвестно защо, готвачът бързо изтри видеото си, в което обясняваше калко пари му дължи Джино.

Екипът на "България Днес" направи опит да се свърже с риалити звездата. Оказва се, че Бианкалана не само не отговаря, когато го търсят, а и се е покрил изцяло от публичното пространство - всичките му профили в социалните мрежи са изтрити!

Бианкалана беше собственик на ресторант в столичен квартал, който затвори преди половин година. Заведението му отвори през 2019 г. Тогава победителят във "ВИП брадър" твърдеше, че е инвесторал в заведението 200 000 лева. Явно покрай ресторанта Джино е поръчвал сирене и колбаси от фирмата, в която шеф Кустев е партньор.

Във въпросния ресторант не за пръв път има разправия за пари. Преди няколко месеца Бианкалана обвини фолкпевицата Ива Атанасова, че й е платил рождения ден за 6000 лв, но тя не си била свършила работата. Дивата от "Пайнер" тогава сподели, че е била заплашена с побой. И двамата твърдяха, че ще се съдят покрай този случай. Ако и Кустев реши да вдигне дело, на Джино със сигурност му ще излезе доста по-солено от 1200 лв.

Четете още

Шеф Илиан Кустев: Готвих качамак на Джони Деп

Шеф Илиан Кустев: Готвих качамак на Джони Деп

Шеф Кустев си направи изолация на къщата

Шеф Кустев си направи изолация на къщата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама