Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16973942 www.bgdnes.bg

Инфлуенсърката Андреа Банда Банда: Ще огъна рамките в БНТ!

Новата водеща на "Вечерното шоу" предрече недоволство от нейните изцепки

Влогърката Андреа Банда Банда заема след броени дни мястото на Георги Любенов като водеща на "Вечерното шоу" по БНТ. Още неседнала, непослушната мацка разтръби, че "ще огъне рамките" в националната телевизия.

Андреа обаче призна, че първоначално "в главата й имало 1001 причини" да не каже "да" на предложението да поеме щафетата от Любенов.

Реклама

"Наследявам един формат, който не е моят", посочи като мотив №1 една от най-активните в социалните мрежи нашенки.

"Снимаме накуп, веднъж в месеца, съответно няма възможност за актуален коментар на теми, които сме свикнали да правя минути след като нещо се случи. Това е може би най-характерното за моето съдържание, не разбирах как без него", недоумявала популярната влогърка.

На второ място Бандата нямала представа "дали се вписва в правилата и спецификите" на една национална медия. "В интернет нещата ми вървят чудесно. Казвам каквото, когато и както искам, интересно ми е, готино ми е. За какво ми е телевизия?", питала се Андреа.

В един момент обаче суетата й надделяла над колебанията. Когато продуцентът дошъл при Банда Банда на крака и й казал, че "много искат да бъде тя, била супер", похвалата накарала топ влогърката да спре да се ослушва и да се съгласи с така поднесената оферта.

"Това не е Банда Шоу Шоу, това е предаване със собствени правила и рамки и аз ще вляза в тях и ще видя на какво ще ме научат и кои рамки ще огъна", зарича се отсега интернет фурията.

Реклама

"Ще има горе и долу, ще прегърна кринджа и съм готова на някого да не му хареса нещо, което аз или мой гост е казал", показва рогата си на независим инфлуенсър, макар и бивш, Банда Банда.

Новата водеща на "Вечерното шоу" сподели, че отпрашва към Франция. Феновете й няма защо да се чудят на избраната от нея дестинация, защото как да отпразнуваш едно различно амплоа, без да гръмнеш бутилка вино от Шампан, отчита се самата Андреа.

Банда е благодарна на продуцентите и за това, че е първата от нейното поколение, която става лице на национална медия. "Време ни е! Ретинолът играе всяка вечер", коментира още в своя нахакан стил мацката.

Четете още

Новата водеща Банда Банда иска Венета Райкова да се върне в ефира

Новата водеща Банда Банда иска Венета Райкова да се върне в ефира

Георги Любенов представи Андреа Банда Банда като новата водеща в БНТ

Георги Любенов представи Андреа Банда Банда като новата водеща в БНТ

Реклама
Реклама
Реклама