Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16958323 www.bgdnes.bg

Пъдев нервира Натали Трифонова в "Кой да знае"

Пъдев нервира Натали Трифонова.

Христо Пъдев бе капитан на Натали Трифонова, но не се съобразяваше с нея особено много в предаването "Кой да знае". След издънка капитанът отстъпи мястото си на синоптичката.

Баба Дешка бе от отбора на Милица Гладнишка и застреля Христо с въпроса „Какво е пицикурче". Той не успя да отговори.

Реклама

На следващия въпрос Пъдев и Трифонова имаха разногласия. Играха на „камък, ножица хартия" и Натали спечели, но Пъдев отново игра нечестно и на своя глава маркира отговора без нейно знание, тайно. Въпросът бе за това, че на летище "Симон Боливар" в Колумбия се плаща такса за вдишвания въздух. Отборът позна и на Пъдев отново му се размина.

Също така се оказа, че баба Дешка не е пила Лате макиато, но все пак заедно с Милица се справиха на въпроси от раздел „Кафе".

„Не си за изхвърляне", каза баба Дешка на Сашо Кадиев относно външния му вид и допълни: „Мазньок си". Кадиев прие това като комплимент.

Следващият въпрос към отбор Пъдев бе за това какво прави австралийският бръмбар. Дали безпокои вомбатите, прекъсва електричеството или се чифтосва с бирени бутилки. Капитан Пъдев пак маркира без знанието на Натали, но за щастие позна, иначе тя щеше да го гръмне на живо в студиото. Оказа се, че бръмбарът се чифтосва с бирени бутилки.

Двата отбора завършиха наравно с по 1200 лв. и затова се наложи допълнителен въпрос – какви животни са работили във въглищните мини до средата на 19 век - хлебарки, канарчета или слепи кучета. Двата отбора единодушно познаха, че това са канарчета, които летяли напред в мината и надушвали дали има отровен газ.

Съревнованието достигна кулминацията си, когато дойде последният въпрос. На него двата отбора трябваше да отговорят приблизително. Той гласеше: „Колко време е траела 100-годишната война между Франция и Англия". Отбор Милица каза 112 години и спечели пред отбор Пъдев, който каза 130 години. Всъщност войната е продължила 116 години.

Четете още

Космати гърди засрамиха Ергена в "Кой да знае"

Космати гърди засрамиха Ергена в "Кой да знае"

Истерия тресе Алекс Сърчаджиева

Истерия тресе Алекс Сърчаджиева

Сашо Кадиев: Най-лесно ще ми бъде да водя прогнозата за времето

Сашо Кадиев: Най-лесно ще ми бъде да водя прогнозата за времето

Милица Гладнишка ШОКИРА! Вижда в БЪДЕЩЕТО!

Милица Гладнишка ШОКИРА! Вижда в БЪДЕЩЕТО!

Реклама
Реклама
Реклама