Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16881130 www.bgdnes.bg

Никол Станкулова се оплаква от студа

Звездите откриха ски сезона

Холивудският ас Юлиян Костов избра Банско

Юлиян Вергов е щастлив на ските

Юлиян Вергов откри сезона на ските, както се вижда от щастливите му снимки от пистата в мрежите. Както знаем, актьорът е запален колоездач и скейтър, но явно ските са му най-любимият спорт. Поне за зимата. Вергов обича да кара и в компанията на дъщеря си Алена, която е също толкова смела със спорта, колкото и той.

Спортът е неизменна част от живота и на Део, или "чичото от тотото", както го наричат децата. Още като ученик започва да тренира танци. В продължение на 8 години танцува по 8 часа на ден, докато не започва да изпитва болки в коленете, но истинската страст на Део е сноубордът. От обикновен барман в столично заведение до едно от най-популярните лица в телевизионния ефир Деян се превръща с помощта на спорта, благодарение на който спира наркотиците.

Реклама

Най-обсъжданата двойка у нас яхна ските за романтичен уикенд. Холивудската звезда Юлиан Костов и гаджето му Мирела Илиева са неразделни. Влюбените правят всичко заедно и се наслаждават както на горещите, така и на ниските температури един до друг. Нашумялата двойка последно се спуска по пистите на Банско, а за приключението Мирела написа: "За мен ските и планината са терапия или дори медитация. Един от малкото моменти, в които не мисля за нищо и се наслаждавам на усещането, докато се спускам".

Хубавата синоптичка Никол Станкулова също сложи специална екипировка и каска и се пусна на ски в планината. Тя показа снимка оттам в личния си профил в инстаграм, като явно е уцелила доста студен ден. "Е, можеше да е малко по-топличко де, но да не прекаляваме...".

В минусовите температури дори попфолк мачото Галин смело яхва сноуборда. Певецът не е говорил особено много за тази своя страст, но изненада и зарадва феновете си с фотос на цялата му компания от пистата. Хитовият изпълнител добре се е екипирал и не прилича на новак в това.

Четете още

Никол Станкулова: Огромни успехи ме чакат в Годината на Дракона

Никол Станкулова: Огромни успехи ме чакат в Годината на Дракона

Никол Станкулова прави торта на кучето

Никол Станкулова прави торта на кучето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама