Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16880850 www.bgdnes.bg

Полов атлет! Кайл Уокър имал и втора любовница

Звездата на "Манчестър Сити" се срещал с три жени едновременно

Английският национал Кайл Уокър е имал трета жена! Местните таблоиди разкриват, че защитникът на "Манчестър Сити" е изневерявал на жена си Ани и любовницата Лорин Гудман с мистериозна моделка. Двамата са се запознали на парти през 2019 г. и са имали тайна връзка до септември 2021-а. В този период Уокър бе разделен за кратко със съпругата си, но в един момент е имал три жени до себе си. "Не знам как изобщо имаше енергия за футбол", коментира близък на футболиста пред "Сън". Засега не е ясна самоличността на втората любовница, като английските таблоиди дори призовават читателите си да изпращат информация за мистериозната жена. 

Уокър се забърка в огромен скандал, след като жена му Ани получи доказателства, че футболистът е баща на двете деца на любовницата си Лорин. Съпругата на звездата знаеше отдавна за своята съперница и бе простила на Кайл, като двамата дори се ожениха през 2022 г. Но чашата преля, когато стана ясно, че Уокър е баща на шестмесечното бебе на Лорин. Кашата става пълна, тъй като в момента Ани е бременна с четвърто дете от футболиста. Въпреки това съпругата поиска развод и изхвърли защитника на "Сити" от къщата им, което принуди Кайл да наеме апартамент за 8000 паунда на месец. А любовницата Лорин разкри, че целият английски национален отбор е знаел за двойствения живот на Уокър. 

"Тайната ни връзка и двойственият живот на Кайл не бяха тайна за съотборниците му в националния отбор на Англия - казва тя пред "Сън". - Сигурна съм в това, тъй като се чувахме с видео с него, когато той бе в съблекалнята и те се показваха на камерата. Мисля си, че Ани просто не може да повярва какво се случва, но това е истината и тя боли. Тя продължава да иска ДНК тест на децата ми, защото се съмнява, че това е истина. Трябваше да покажа имената на дъщеря ми в акта й за раждане, за да повярва, като го види на хартия" 

Четете още

Любовницата на Кайл Уокър проговори: Целият национален отбор на Англия знаеше за връзката ни

Любовницата на Кайл Уокър проговори: Целият национален отбор на Англия знаеше за връзката ни

Звезда на "Манчестър Сити" позлатява бивша любовница

Звезда на "Манчестър Сити" позлатява бивша любовница

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама