Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16782776 www.bgdnes.bg

Даяна Ханджиева призна: Понякога съм на ръба с бебето Антони

Актрисата и бивш участник във "Фермата" Даяна Ханджиева призна в студиото на "Преди обед", че на моменти й идвало нанагорно покрай грижите за първородния й син Антони. Красавицата, която стана майка за сефте през декември м.г., обаче наред със закономерните трудности е и на седмото небе, че е дала живот на такова сладко момченце.

Половинката й Кристиян пък разкри, че недоспиването, което е спътник на всички родители покрай грижите за бебето, вече изобщо не ги притеснява. Щастливият татко е много горд, че е сбъднал мечтaта си да има собствено семейство, скрепено с дете на любовта. "Имаме си занимание вкъщи. Със сигурност щастливо започна Новата година, с още един член на семейството", каза Кристиян. Любимият мъж на младата актриса разкри още, че присъствал на раждането на сина си. Това, което преживял, го накарало да изпитва много по-голям респект и към Даяна, и към всички майки.

"Той беше неотлъчно там, помагаше с масажи, надъхване... Не съм сигурна, че се радвам, че видя абсолютно всичко, но се радвам, че изпитва респект", каза Ханджиева. "Антони като цяло е спокойно бебе", обобщи тя, но по думите й понякога се чувствала "на ръба". "Това се случва, когато Антони се разплаче. Не знам какво му е и как да му помогна", огласи притесненията си на майка на първа рожба участничката във "Фермата".

Четете още

Даяна Ханджиева се учи да сменя памперси в движение

Даяна Ханджиева се учи да сменя памперси в движение

ЧЕСТИТО! Актрисата Даяна Ханджиева РОДИ момче

ЧЕСТИТО! Актрисата Даяна Ханджиева РОДИ момче

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама