Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16758423 www.bgdnes.bg

ВОЙНА в "Пайнер"! Галена се отцепи от колежките си

Азис и 6-годишният й син Александър позират с ретро снимки на фолкпевицата 

Галена контраатакува продуцентите си от "Пайнер"!

След като стана ясно, че певицата е аут от чалга календара на музикалната компания, фолкаджийката пусна свой годишник само с нейни снимки.

Реклама

През последните години Галена задължително беше сред топимената, които позираха на месеците от януари до декември, но изненадващо през 2024-та няма да бъде част от проекта на "Пайнер". Реакцията на смядовчанката не закъсня и изпълнителката пусна в социалните мрежи, че има собствен календар. На него могат да се видят както актуални снимки от фотосесии, така и ретро кадри отпреди години, като промяната във визията на чалга дивата е забележителна.

Любопитни са и хората, които промотират календара на певицата. Малкият син на Галена - 6-годишният Александър, разказва във видео за фотосесиите на мама, докато позира пред елха.

"Старт на 2024! Дано за вас е такава, каквато сте си я намечтали в полунощ, дано е любов, дано е щастие, дано е смисъл и стремеж към добро! За мен предстои вълнуваща година, нямам търпение да я споделим! Моето новогодишно обещание към вас е албум #GalenaXX, но преди това един по-специален Календар Галена 2024, една ретроспекция на пътя ми дотук. Да бъдем здрави, да бъдем честити, да бъдем заедно за много години! Обичам ви!", заяви фолкпевицата.

С календара се снима и Азис, като не пропусна да похвали колежката си, че има изумителни снимки на всеки от месеците.

Четете още

Шок! Изхвърлиха Галена от календара на "Пайнер"

Шок! Изхвърлиха Галена от календара на "Пайнер"

Нищо ново! Азис и Галена се награбиха на сцената

Нищо ново! Азис и Галена се награбиха на сцената

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама