Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16746605 www.bgdnes.bg

Актьор от "Татковци" ученик на физика Тео

Нищо не научих обаче от него, казва Христо Пъдев, който гледаме в новото куиз шоу по БиТиВи

Ученик на един от най-добрите физици и математици в България - Теодосий Теодосиев, е бил звездата от "Татковци" Христо Пъдев. Това разкри самия актьор.

Реклама

Като дете Пъдев учи в Казанлък, а в по-горните класове има честта да трупа знания по физика и приложна математика от "брилянтния ум" на Теодосиев. "Златният учител на България", както е известен Тео, е преподавал на редица ученици, а този късмет има и настоящия актьор. Уви, Пъдев споделя, че часовете по физика не са му били от най-любимите, нито интересни. Бъдещият актьор рядко е внимавал в тях, тъй като предметът не му бил на сърце, колкото и добър учител да бил Теодосий.

"Да ме прощава учителя Тео, но нищо не научих", признава Пъдев, който от началото на новата година влиза в тежко съревнование за знания срещу колежката си Милица Гладнишка в новото куиз шоу на БиТиВи "Кой да знае".

Все пак обаче част от уроците са влезли в главата на звездата от "Татковци". Актьорът няма грешен отговор на тема "физика" поне към момента.

В същото време Пъдев разкри и как се е запознал с чаровната си половинка - Цветина, която също е актриса. Двойката се сгоди точно преди 2 години - в началото на януари 2022. Актьорът и жена до него имат 2 деца - Петър и Яна.

"Любовта ни пламна почти от първи поглед. Познавах я като студентка, но не си обръщахме внимание. Една вечер на един рожден ден тя дойде в градинката на "Кристал" в София. Заклевам се, хора, по телевизията го казвам това, някой сякаш ми обърна главата", разкри капитан Пъдев пред водещият на "Кой да знае" Сашо Кадиев.

Четете още

Милица Гладнишка ШОКИРА: Яла съм кучешка и котешка храна

Милица Гладнишка ШОКИРА: Яла съм кучешка и котешка храна

Кадиев, Гладнишка и Христо Пъдев в новото шоу "Кой да знае" по bTV

Кадиев, Гладнишка и Христо Пъдев в новото шоу "Кой да знае" по bTV

Реклама
Реклама
Реклама