Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16708418 www.bgdnes.bg

Топастроложката Алена с прогнози за известните през 2024 г.: Николета Лозанова и Ники М. може да имат проблеми

Моделката не трябва да излива депресията си върху него, а футболистът не бива да избухва при най-малкия повод 

Лични проблеми са възможни в отношенията между Николета Лозанова и Николай Михайлов, които очакват първото си дете.

Реклама

Това заяви пред "България Днес" топастроложката Светлана Тилкова-Алена, която изготви специално за вестника звездни прогнози на известни личности у нас за следващата година.

"Николета Лозанова е родена в ден, който е причината да не цени чувствата на околните и подадената за помощ ръка, но умело да се възползва от хората. Съдбовният й път изисква да се подчини на съдбата, да е умерена и тактична. В момента е в лична година на съдбовно подчинение, съвпадаща с нейния съдбовен път, и ще остане под нейното влияние до края на ноември 2024 година. В такава година всичко, с което съдбата я дари или й отнеме, е за нейно добро, дори и да не разбира защо се случва. Периодът й на глобална промяна между 34-43 години позволява да живее зад граница, без да е задължително изискване", обясни Алена.

За Ники Михайлов топастроложката посочва, че е инатлив, борбен, целеустремен човек, с изявена импулсивност и прибързаност в думи и дела, качества, които често му пречат в живота въпреки съдбовния му път, носител на стабилност и хармония и умереност.

"В момента е в период на емоции и му е повече от трудно да ги потиска с разум. Преценката му за каквото и да било е смесица между силни чувства и логична мисъл, но с превес на емоциите. Рискува да хлътне в неочаквана проблемна връзка, колкото и нереално да звучи това в настоящия момент. Личната му година е на глобална промяна и от нея зависят следващите девет години от неговия живот. Дали промяната ще е положителна или отрицателна, зависи единствено от неговите действия", посочва Алена.

И добавя: "Ако двамата с Николета са заедно и дори чакат дете, трябва да са наясно, че от една страна, тази връзка разпалва любов и страст, която силно ще ги обедини, но до време. Николета не трябва да излива депресията си на Николай, а той не бива да избухва при най-малкия повод и кризите в делника им ще са по малко. В личните отношения са възможни проблеми. Той никак не приема странстващата същност на Николета и жаждата й за приключения и предпочита да си стои зад сигурните стени на собственият дом. Така и няма да стигнат до компромис, особено в брака, а и при двамата съжителство на семейни начала не е позволено".

Реклама

Рачков е загърбил мисълта за брак и деца

Димитър Рачков е роден на дата на кармична разплата, която е причина за постоянните малки и големи трудности в живота му. Чрез тяхното преодоляване чисти кармата си от грешките, допускани в своите минали прераждания. Инатлив, целеустремен човек, сякаш вече загърбил мисълта за брак и деца.

Съдбовният му път изисква да битува в сферата на изкуството. В момента е в най-дългия си житейски период на материална стабилизация, който му помага да е финансово презадоволен, но е и период на кармична разплата, което нерядко води до проблеми в личните отношения. От Рачков зависи да трупа положителна карма или негативна. Личната му година до септември 2024 е носител на стабилизация и хармония в дните му, но забранява импулсивните начинания. След това навлиза в лична година на анализ и осъзнаване на грешките, което ще поражда в него желание да се усамотява и да избягва общуването извън професионалните си задължения.

Трудности очакват Боби М.

Борислав Михайлов е роден на дата на изявена общителност, чието влияние дори и консервативният Водолей не успява да притъпи. От младостта си има навика да се обвързва с неподходящи приятели и познати, да битува постоянно в неподходяща среда, а в момента е и в житейски период, който повтаря тази вибрация. Изключително труден период, защото съветите, които му дават, му вредят до степен на заплаха към него.

Странна ситуация, защото разумът на Водолея би трябвало да му подскаже вярното действие. Рискът да допуска постоянни грешки в работата си, както и да следва грешни, но и вредни за него съвети може да му донесе в настоящата му лична година лични и професионални драми и психическа депресия до рождения му ден през 2024-та. Следващата му лична година след февруари 2024-та е на трудности и пак трудности, породени от неочаквани фактори, които няма да е способен да преодолее и не е изключено да потъне в постоянно алкохолно опиянение, за да битува в свое безвремие, където привидно е защитен, но ще е потърпевш от собствените си действия.

Гришо вече може да създаде семейство

Много пъти съм писала за Григор, едва ли не от юношеската му възраст. Роден е на дата, която му помага да анализира и осъзнава допусканите грешки, причина за професионалното му лъкатушене - от върхови позиции в спорта да се срива до низините на загубите. Колкото по-често анализира, толкова по-малко ще са загубите на корта.

Неговият съдбовен път изисква да живее извън България, където да гради кариера, да създаде дом, семейство. Винаги публично съм го съветвала да спази това изискване, защото в родината си изживява спадове вместо възходи, а те оказват влияние за дълго време върху успехите му на корта зад граница. Колкото по-рядко се прибира в България, толкова по-често успехът ще е с него. Периодът му на емоции, който продължава до неговата 40-а година, е причина не само за неочаквани спортни разочарования, а и за чести влюбвания и раздели, но вече има право да създаде дом и семейство, стига съдбата да го срещне с подходящата половинка и той да я разпознае. Личната му година до рождения му ден през 2024-та е на ново начало, поставено без прибързаност, а след месец май това навлиза в лична година на подчинение, такт и търпение.

Добри приходи за Софи Маринова

Родена е на дата, орисала я на прекомерна променливост, и със съдбовен път, който я подтиква към непрекъснато общуване, говорене, но и изисква от Софи Маринова да се научи да преценява кого допуска до себе си, защото в обичайната ситуация е използвана, а се случва да е използвана и забравена.

Настоящият й житейски период е на материална стабилизация, осигуряващ и добри приходи, но имайки предвид съдбовния й път, да внимава с разходите, които неочаквано може да стопят приходите. Освен това е в период на кармична разплата, когато е длъжна да претвори кармата си в положителна, а с тази нейна променливост има какво да се иска за корекция на личната й карма. Личната й 2023 година започва с близо 12 месеца закъснение спрямо календарната и продължава почти до края на 2024 година. Вече е в лична година на стабилизация и хармония в отношенията, но дали ще успее да ги постигне, или ще стабилизира негативите от предходните девет години, зависи от нея. На късмет и на съдбовна подкрепа да не разчита.

Мария Илиева орисана на необмислени действия

Твърде импулсивна, прибързана, целеустремена, инатлива, понякога самоцелно, със съдбовен път, който я орисва на удвоена прибързаност, Мария Илиева трябва да внимава за необмислени действия и чести житейски проблеми, които си създава сама.

За нейна радост е навлязла в третия си житейски период на умереност, тактичност и търпеливост, предпазливост и предвидливост, който в немалка степен потиска заложеното й по дата на раждане и като съдбовен път. Този период приключва на 53-тата й година. Личната й година съвпада с периода и налага в дните и до рождения й ден през 2024 съдбовно подчинение, когато прибързаността, която невинаги успява да овладява, трябва да потиска с разум, а изискването е да крачи бавно, за да стигне бързо до поставената цел, ако иска да избегне провалите.

Пътувания у нас и по света за Алекс Сърчаджиева

Родена е на дата, която, от една страна, я прави тактичен, компромисен и умерен човек. От друга, орисва Алекс Сърчаджиева на мощно духовно пробуждане, което ще изживее след своята 44-та година, а с голямата промяна ще осъзнае своята мисия в този живот.

Съдбовният й път в противоречие на датата на раждане е причина да е прибързана и нейните лични характеристики да изпадат в често противоречие, от което трудно излиза. В момента и до нейната 44-та година е в период на промени и възможност за пътувания у нас и по света. Личната й година също позволява пътуване зад граница, без да е задължително. Възможна е и промяна в личните отношения, но тя решава дали ще се възползва от предоставените й от съдбата шансове до рождения й ден през 2024-та, стига да ги разпознае, защото личната й година 2024-2025-а е на стабилизация, хармонизиране на отношения и забранява заради провал импулсивните действия и начинания.

Ралица Паскалева трудно ще владее емоциите си

Родена е на дата, обещаваща й мощно духовно пробуждане, което ще изживее до нейната 43-та година. Ралица Паскалева е длъжна да си налага умереност, такт и търпение. Житейските й периоди от раждането до нейната 43-та година налагат съдбовно подчинение и приемане на всичко, дори и неразбираемо на пръв поглед, пред което съдбата я изправя в живота й.

Третият й житейски период е особен. Ако прави верните крачки в живота, ако подхожда правилно към отношенията си, ще се радва на девет години на материална стабилизация и увеличени приходи. Ако прави грешните, материалната стабилност ще се стопи и има опасност да трупа негативна карма, която ще разплаща в последния си житейски период. Той започва след 52-рата й година и носи емоции и работа в полза на хората. Личната й година до септември 2024 е на емоции, които трудно овладява, а след това навлиза в лична година на ново начало.

Ново начало за Луиза Григорова

Родена е на дата, която я подтиква духовно и интелектуално израстване.

Съдбовният й път изисква да изживее живота си в неговата по-голяма част, като се установи извън България, за да си спести заради неговото неспазване лични, професионални и здравословни проблеми след средата на жизнения си път. В момента и до нейната 40-а година е в периода си на материална стабилизация. Личната й година до рождения й ден през 2024 е на съдбовно подчинение, търпение, такт и умереност, а след това навлиза в лична година на ново начало.

Реклама
Реклама
Реклама