Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16631362 www.bgdnes.bg

Диана Димитрова ПОРЯЗА Юлиан Вергов за споразумение

Диана Димитрова отказа да сключи споразумение с Юлиан Вергов. Това се случи в четвъртък вечер в Софийския районен съд (СРС), където започна дело за обида, което Вергов води срещу нея. Самият актьор не се яви лично, а се представляваше от адвокат Ина Лулчева.

Магистратите предложиха на двете страни до 22 февруари да обмислят възможността за споразумение. Предложението бе категорично отхвърлено от актрисата от „Откраднат живот". Тя обяви, че иска да предизвика колегата си от хитовия сериал да я съди, ако се чувства набеден в престъпление.

Реклама

Конфликтът между Юлиан Вергов и Диана Димитрова се пренесе в Софийския районен съд година след като актрисата публикува във фейсбук снимки, на които е с посинено око и подуто лице. Сега той я съди, защото се почувствал обиден от нейния пост в социалната мрежа.

Красивата актриса уточни, че когато този статус, който е качила в личния си профил във Фейсбук и който Юлиан Вергов е приел за "издевателство над дъщеря му", съвпадал с началото на влошаването на здравословното й състояние.

"Тук съм не в лично качество, а като представител на всички жени, претърпели насилие, но мълчали за това", заяви на съдебната излизане от съдебната зала Диана Димитрова.

Тя поясни и защо самата тя не е завела дело срещу Вергов, въпреки очакванията след разкритията й за упражненото над нея насилие.

"За мен всичко приключи през март, когато 28 колеги от сериала събраха смелост и говориха. Тогава разбрах, че съм победила. Но не продължих, за да не тревожа повече майка си", довери тя.

Сценичната Ирина от постановката "Тютюн" не скри, че се е почувствала много некомфортно, когато съдийката се обърнала към нея с "подсъдима".

"Моята адвокатка Светлана Петкова каза, че това има сериозна тежест. Но аз съм спокойна, защото следвам само истината", не губи присъствие на духа Димитрова.

Четете още

Битата актриса Диана Димитрова зове:
Елате в четвъртък на делото ми срещу насилника!

Битата актриса Диана Димитрова зове: Елате в четвъртък на делото ми срещу насилника!

Диана Димитрова се нарисува гола!

Диана Димитрова се нарисува гола!

Юлиан Вергов проговори за скандалите

Юлиан Вергов проговори за скандалите

Юлиан Вергов : Жените обичат боя!
Юлиан Вергов : Жените обичат боя!

Юлиан Вергов : Жените обичат боя!

Реклама
Реклама
Реклама